Balszerencsés vendégek

Zsolna. Az első félidőben sok gondot okozott a játékosoknak a csúszós, mély talaj, valamint a szakadó eső. Valamivel aktívabbak voltak a házigazdák, már a 10. percben le kellett cserélni a vendégcsapat egyik erősségét, Petrášt, mert megsérült. A 11. percben Šesták lepattanó lövése majdnem a hálóban kötött ki.

Zsolna. Az első félidőben sok gondot okozott a játékosoknak a csúszós, mély talaj, valamint a szakadó eső. Valamivel aktívabbak voltak a házigazdák, már a 10. percben le kellett cserélni a vendégcsapat egyik erősségét, Petrášt, mert megsérült. A 11. percben Šesták lepattanó lövése majdnem a hálóban kötött ki. Negyed órával később ugyanő volt a főszereplő: mértani pontossággal adott középre, de a jókor érkező Ďurica mellé lőtt. Nem sokkal ezután a mezőny legjobbja, Šesták fejesét védte bravúrosan Hýll, majd a 32. percben Čišovský a gólvonalról mentett. Úgy tűnt, hogy az első félidőben már nem születik gól, azonban Bažík más véleményen volt, mert a Hýllről kipattanó labdát a hálóba bólintotta. A második félidőben feljöttek a pozsonyiak, s az 53. percben majdnem kiegyenlítettek. Šebo bombáját csak üggyel-bajjal tudta hárítani Trabalík. A 72. percben Šebo betört a tizenhatoson belülre, Trabalík szabálytalanul szerelte, s a megítélt 11-est Lembakoali biztosan értékesítette. A továbbiakban szenvedett a bajnok, görcsösen, sok hibával futballozott. Öt perccel a befejezés előtt mégis megszerezte a győztes gólt: Sninský jól helyezett lövése a hálóban kötött ki.

Góllövők: Bažík (45.), Sninský (85.), ill. Lembakoali (73. – 11-esből). Játékvezető: Stredák, 4000 néző. Sárga lap: Doležaj, Trabalík, Sninský, ill. A. Paulík, Halenár, Lembakoali, Čišovský. ŽILINA: Trbalík–Zabavník, Vomáčka, B. Labant, Drahno (81. Sninský)–Kosmeľ (63. Barčík), Bažík, Doležaj, M. Ďurica–Šesták (90. Štrba), Fabuš. INTER: Hýll–Čišovský, P. Barmoš, Šedivý–Burza, P. Mráz (92. V. Horváth), A. Paulík, P. Petráš (11. M. Tomčák)–Halenár–Šebo (80. Brezík), Lembakoali.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?