Az Érsekújvári Atlétikai Klub versenyzője fut a leggyorsabban tűsarkúban

Pozsony |

<div>A 19 éves komáromi Benyó Nikolett nyerte a fővárosban megrendezett Eva High Heels Run második évfolyamát. Ahogy a verseny nevében is áll, ezúttal nem kényelmes futócipőben, hanem tűsarkúban kellett futni. A sportoló az Érsekújvári Atlétikai Klub versenyzője, gyakorlott hosszútávfutó.</div><div>&nbsp;</div>

A győztes még csak bele sem izzadt a versenybe, a megteendő táv ugyanis csak 130 méter volt. A dobogós helyezést elérőknek ez 20 másodperc körüli idő alatt sikerült. „Csak pénteken olvastam erről a versenyről az újságban, és máris mentem tűsarkút venni” – mondta a győztes. A második helyen Angelika Fábryová (18), a harmadikon Eva Dvroská (32) végzett.  Az öteurós nevezési díjakból befolyt 765 eurós bevételt Nini Abbatantuono gyalogló támogatására fordítják, aki tehetséges, de anyagiak hiányában nem tud megfelelően edzeni. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?