Az elsőségért küzdenek

Ekecs/Apácaszakállas/Nagy-lég. Három fordulóval a pontvadászat vége előtt vasárnap (17.30) összecsap egymással a fej-fej mellett haladó ekecsi és nagylégi bajnokjelölt a dunaszerdahelyi területi I. osztályban. „A felkerülés múlhat ezen a sorsdöntő mérkőzésen.

Ekecs/Apácaszakállas/Nagy-lég. Három fordulóval a pontvadászat vége előtt vasárnap (17.30) összecsap egymással a fej-fej mellett haladó ekecsi és nagylégi bajnokjelölt a dunaszerdahelyi területi I. osztályban. „A felkerülés múlhat ezen a sorsdöntő mérkőzésen. Mindenféleképp győzni szeretnénk – jelentette ki Szigeti Attila, a listavezető edzője, akinek védencei legutóbb Nagyabonyból hozták el a pontokat (4:2). – Hosszú idő után a legerősebb felállásban léptünk pályára. Több kulcsember is az elmúlt héten tért vissza a kezdők közé. Hihetetlen sérüléshullám nyomta rá bélyegét a tavaszi teljesítményünkre. A visszajelzésekből tudjuk, hogy a falu lelkesen készül a mérkőzésre. Az évad végén bajnoki címet szeretnénk ünnepelni” – nyomatékosította Szigeti, a legeredményesebb együttes stratégája. „Aki győztesen hagyja el vasárnap a pályát, minden bizonnyal az V. ligában kezdi meg az őszi küzdelmeket – tapintott rá a lényegre Zdeno Jánoš nagylégi edző. – Pontot szeretnénk zsákmányolni a nagy vetélytárs otthonából. A lábadozó Tóth Barnabáson kívül mindenki rendelkezésemre állhat. A hazai pálya előnye nagy jelentőséggel bír, de bízom benne, hogy drukkereink szép számban elkísérik a csapatot a szezon slágermérkőzésére” – buzdította a tréner a nagylégi szurkolókat, hiszen vendéggyőzelem esetén a két együttes helyet cserélne a tabellán. Az edzők a korrekt játékvezetésben bizakodnak. (kb)

MECCSKALAUZ

Tabellasorok

1. Okoč-Sokolec 27 18 3 6 69:33 57

2. Lehnice 27 18 3 6 52:25 57

Őszi eredmény

Lehnice–Okoč-Sokolec 2:1 (1:1), g.: Marinič (22.), Rigó (84.), ill. Gaál (30.).

Tippünk

Az izgalmakban, fordulatokban bővelkedő küzdelem vé?gén a hazaiak 3:2 arányban nyerik a mérkőzést.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?