Az első türelempróba

Pozsony. Játszmaszerzés nélkül kapott ki a komáromi csapat a női röplabda Extraliga nyitányának szombati, fővárosi találkozóján. DOPRASTAV–KOMÁRNO 3:0 (13, 14, 20). Nem találta formában a mérkőzés az alapos vérátömlesztésen átesett vendégeket. Még jóformán fel sem eszméltek, máris elúszott az első játszma.

Pozsony. Játszmaszerzés nélkül kapott ki a komáromi csapat a női röplabda Extraliga nyitányának szombati, fővárosi találkozóján. DOPRASTAV–KOMÁRNO 3:0 (13, 14, 20). Nem találta formában a mérkőzés az alapos vérátömlesztésen átesett vendégeket. Még jóformán fel sem eszméltek, máris elúszott az első játszma. A magassági fölényben játszó, keményen és pontosabban ütő hazaiak a folytatásban sem engedték kibontakozni a megfiatalított komáromi csapatot. A harmadik játszmában magukra találtak a vendégek, az elején vezettek is, és majdnem húsz pontig tapadtak ellenfelükre, a hajrában azonban ismét a rövidebbet húzták. Úgy néz ki, sok-sok munka, hosszadalmas gyakorlások sora vár még Hilda Mazúrová és Kiss Tibor védenceire, hogy örömet szerezhessenek szurkolóiknak. Egyelőre csak az első, súlyos vereséget hozó türelempróbán vannak túl. A komáromiak összeállítása: Rennerová, Jurčová, Kiss Annamária, Gajdošová, Kokyová, Minichová, liberó: Valachová (Kiss Marianna, Barabásová, Pilná, Šebová). (jmk)

Az 1. kettős forduló további eredményei – szombat: Senica–Nitra 3:0, Forplast Bratislava–Žiar 1:3, Slávia UK–Košice 3:0, Pezinok–Žilina 1:3. Vasárnap: Pezinok–Košice 3:0, Slávia UK–Žilina 3:1, Forplast–Nitra 3:0. A Senica–Žiar meccset már pénteken lejátszották (3:1).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?