AZ EDZŐK MONDTÁK

VILIAM HÝRAVÝ (Ružomberok): „Tíz játékossal futballozni nagyon nehéz, a fiúk minden tőlük telhetőt megtettek. Biztosított védekezésre alapoztuk a játékunkat, úgy érzem, egyenrangú ellenfele voltunk a Slovannak. Egyetlen hibánk döntött a három pont sorsáról. Nem érdemeltünk vereséget, a szerencsésebb csapat nyert.

VILIAM HÝRAVÝ (Ružomberok): „Tíz játékossal futballozni nagyon nehéz, a fiúk minden tőlük telhetőt megtettek. Biztosított védekezésre alapoztuk a játékunkat, úgy érzem, egyenrangú ellenfele voltunk a Slovannak. Egyetlen hibánk döntött a három pont sorsáról. Nem érdemeltünk vereséget, a szerencsésebb csapat nyert.”

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Jurčo kiállítása után némileg megijedtünk. Nem tudtunk mit kezdeni a hazaiak lestaktikájával, pontatlanul szőttük támadásainkat, s mivel a hazaiak elkezdtek jobban küzdeni, nehéz helyzetbe kerültünk. Szünet után megnyugodtunk, a fiúk nem igyekeztek előre, vártak a kínálkozó lehetőségre, amely végül is elérkezett. A hajrában sok helyzetünk volt, további gólokat rúghattunk volna.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Kitartó támadójátékunk meghozta gyümölcsét. A vendégek jó benyomást tettek rám, teljesítményük sokkal jobb volt a Petržalka ellen nyújtott futballozásuknál. Annak ellenére, hogy a vendégek néhányszor ránk ijesztettek, megérdemelten nyertünk. Érdekesebb lehet volna az összecsapás, ha Drobňák a 3. percben kihasználja a nagy lehetőséget.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Pozitívum számunkra, hogy a Petržalka elleni fiaskó után javult a játékunk. Főleg az Inter vezető góljáig játszottunk jól, gólt, gólokat is rúghattunk volna. Ismét nem sikerült idegenben pontot szereznünk, pedig ezen a meccsen nagyon közel álltunk hozzá.”

ANTON DRAGÚŇ (Trenčín): „Egyik csapatnak sem jó az egy pont, a mérkőzés azonban tetszhetett a nézőknek. Az első félidőben jól alakult számunkra a meccs, ellenfelünket nem engedtük góllal kecsegtető helyzetbe. Mivel nagyon jól ismeri egymást a két csapat, egyik sem csinált taktikai hibát, így kevés gólhelyzet adódott.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Eleinte hiányzott játékunkból a felelősség és az összpontosítás. Védenceim azt hitték, a hazaiak simán átadják nekünk a három pontot. A szünetig pórázon tartottak bennünket a vendéglátók, később belelendültünk, de továbbra sem tudunk kellő teljesítményt nyújtani idegenben. A hazaiak emberhátrányban is gondot okoztak nekünk.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „A bajnokság legjobb csapata ellen játszottunk, tartottunk is tőle, hiszen eddig jól szervezett játékkal tartotta veretlenségét. Nagyra becsülöm győzelmünket, s azt, hogy a fiúkat nem törte le az első félidő hajrájában bekapott egyenlítő gól. Örülök annak, hogy jól sikerült a 17 esztendős Mikulič bemutatkozása.”

BOHUMIL ANDREJKO (az FC Ko-šice másodedzője): „A nézők rendkívül jó mérkőzést láthattak a nehéz talajú pályán. Nagylelkűek voltunk ellenfelünkhöz, mivel sok lehetőséget kihasználatlanul hagytunk, s ez első vereségünket eredményezte.”

ŠTEFAN TOMÁNEK (a Púchov másodedzője): „A franciaországi 0:6 után szükségünk volt a győzelemre. A kiegyenlített meccsen gólt rúgtunk, sok helyzetet kihasználatlanul hagytunk, így megérdemeltnek tartom győzelmünket.”

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Žilina): „A Rózsahegyen elért győzelmünk után Puhóban is nyerni akartunk, ezért elégedetlenül távozunk. A középpályán túljátszottuk ellenfelünket, de a kidolgozott helyzeteket nem tudtuk kihasználni.” (SITA, tv)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?