AZ EDZŐK MONDTÁK

LEOŠ KALVODA (Žilina): „Mutatott játékunkért megérdemeltük a győzelmet. Több százszázalékos helyzetet hagytunk ki, csak kettőt sikerült értékesítenünk. Szerintem a nézők jó futballt láthattak, örülök, hogy végre legyőztük a Púchovot.

LEOŠ KALVODA (Žilina): „Mutatott játékunkért megérdemeltük a győzelmet. Több százszázalékos helyzetet hagytunk ki, csak kettőt sikerült értékesítenünk. Szerintem a nézők jó futballt láthattak, örülök, hogy végre legyőztük a Púchovot. Nemec, Varadín és Sninský azért nem játszott, hogy a bázeli megfigyelők ne láthassák akcióban teljes csapatunkat.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Mindkét félidőben jó futballt produkáltak a csapatok, az elsőben gondjaink akadtak a gyors zsolnai játékosokkal, akik sok gondot okoztak nekünk. Kár, hogy nem használtuk ki ellenfelünk hibáit.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Örülök, hogy sikerrel vettük az első akadályt, de már most a második mérkőzésre kell készülnünk.”

RÓBERT PALDAN (Trenčín): „Megérdemelten nyert a Trnava, mi csak az első gólig játszottunk jól, később a Spartak diktálta az iramot. A szünet után szertelenül futballoztunk, alig akadt folyamatos akciónk.”

DUŠAN RADLSKÝ (Slovan): „Az első félidőben nem játszottunk rosszul, a széleken igyekeztünk vezetni a támadásokat, ám nem tudtuk őket kellőképpen befejezni. Ehelyett taktikai hibát követően gólt kaptunk.”

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „Úgy gondolom, rövid nyári szünet után is színvonalas játékot produkáltak a csapatok. Eleinte a hazaiak fölényben futballoztak, de nem sok lehetőségük adódott a gólszerzésre. Amikor vezetést szereztek, koncentráltabban kezdtünk futballozni, kiegyenlítődött a mérkőzés. Szünet utáni teljesítményünkért megérdemeltük a döntetlent.”

ANDREJ DAŇKO (FC Košice): „A csapat játékán látszott, hogy nincs összeszokva, a hét folyamán azt sem tudtuk ki kerül a csapatba. A hozzáállással nem volt baj, a teljesítménnyel nem vagyok teljesen elégedett. Örülünk az egyik pontnak, bár az utolsó percekben a magunk javára fordíthattuk volna a meccset, ami nem lett volna igazságtalan.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Megleptek a hazaiak, három csatárral offenzív felfogásban futballoztak, s ez nem kis gondot okozott nekünk. Kár, hogy vezető gólunk után hamar jött az egyenlítés. A kassaiak játékosságban jobbak voltak csapatomnál, védenceim eléggé sokat kínlódtak a mezőnyben.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Kevésbé attraktív futballt láthattak a nézők az első félidőben, a védelmek domináltak, alig-alig akadt lehetőség a gólszerzésre. Kiegyenlített meccsen az íratlan szabály, hogy aki az első gólt berúgja, az nyer. Az Inter ehhez hozzásegített bennünket, hiszen korábban óriási helyzetet hagyott ki. Mi viszont kétszer kihasználtuk a kínálkozó alkalmat.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Kiegyenlített játékot hozott a meccs, a 69. percig csapatom azt játszotta, amit az öltözőben megbeszéltünk. Nagy lehetőségünk volt a vezetés megszerzésére, de nem tudtunk a hálóba találni és ahogy ilyenkor szokás, jött a büntetés. Kétszer elvesztettük a labdát a tizenhatosunk előtt, s az ellenfél mindkét hibánkat kihasználta.” (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?