AZ EDZŐK MONDTÁK

ALEXANDER GUIMARAES, a Costa Rica-i válogatott szövetségi kapitánya: „Tudtuk, hogy a kínaiak szervezetten védekeznek majd, de bíztunk benne, hogy előbb-utóbb hibáznak.
BORA MILUTINOVICS, a kínai válogatott szerb szövetségi kapitánya: „Az első félidőben még jól tartottuk magunkat, de aztán jöttek a hibák.

ALEXANDER GUIMARAES, a Costa Rica-i válogatott szövetségi kapitánya: „Tudtuk, hogy a kínaiak szervezetten védekeznek majd, de bíztunk benne, hogy előbb-utóbb hibáznak.

BORA MILUTINOVICS, a kínai válogatott szerb szövetségi kapitánya: „Az első félidőben még jól tartottuk magunkat, de aztán jöttek a hibák.”

PHILIPPE TROUSSIER, japán szövetségi kapitány: „Nem mi vagyunk a csoport fő esélyesei, ezért minden pontot meg kell becsülnünk. Hiányzik még a pontosság és a rutin, de továbbra is hiszek a továbbjutásban.”

ROBERT WASEIGE, belga szövetségi kapitány: „Fantasztikus volt a közönség, mintha 12-en lettek volna a japánok.”

GUUS HIDDINK, a dél-koreai válogatott szövetségi kapitánya: „Történelmi győzelmet arattunk, de nem szabad ünnepelnünk, hiszen fontos mérkőzések várnak még ránk.”

JERZY ENGEL, a lengyel együttes szövetségi kapitánya: „Tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz a házigazdák ellen, sajnos, ma jobbak voltak nálunk. Agresszíven és szervezetten játszottak.” (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?