AZ EDZŐK MONDTÁK

JOZEF BARMOŠ (Inter Bratislava): „Csak közepes színvonalú labdarúgást láthattak a nézők. Sikeresen kezdtük a mérkőzést, a második félidő már gyengébb volt. Amit pozitívumként könyvelhetek el, hogy viszonylag sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, de nem tudtuk azokat értékesíteni.

JOZEF BARMOŠ (Inter Bratislava): „Csak közepes színvonalú labdarúgást láthattak a nézők. Sikeresen kezdtük a mérkőzést, a második félidő már gyengébb volt. Amit pozitívumként könyvelhetek el, hogy viszonylag sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, de nem tudtuk azokat értékesíteni. Az akciók befejezésénél az átadás helyett rendszerint elhamarkodottan lőttek játékosaim kapura. Az a fontos azonban, hogy megszakítottuk hazai nyeretlenségünk sorozatát.“ERIK BOGDANOVSKÝ (FC Koši-ce): „Játékunkkal egyértelműen hozzásegítettük a győzelemhez a hazaiakat. Félénken, óvatosan futballozott a csapat, az az érzésem, hogy egyes játékosok tudat alatt mintha azt gondolták volna, hogy elég ha 2:0-ra vesztünk. A második félidőben volt néhány lehetőségünk, Lelkeš például százszázalékos helyzetben hibázott. Egyáltalán nem vagyok elégedett a csapat teljesítményével.“JINDŘICH DEJMAL (Prešov): „Ha nyer a csapat, könnyű az értékelés. Számunkra ez a meccs fontos lépés volt a kiesés elkerüléséért. Megérdemelten nyertünk, a fiúk egy emberként küzdöttek, s örvendetes, hogy nemcsak győztünk, hanem helyenként jól is futballoztunk.“DUŠAN GALIS (Petržalka): „Gratulálok az ellenfélnek a három ponthoz, de el kell mondanom, hibánkból született a gól. Csak utána tértünk magunkhoz, fölénybe kerültünk, helyzeteink is akadtak, de az eperjesi védelmet, elsősorban Zajcevet nem tudtuk átjátszani. Csalódott vagyok, hogy legalább az egyik pontot nem szereztük meg. A rózsahegyiektől a hazai pályán elszenvedett vereség után azt vártam, hogy jobb lesz a játékosok hozzáállása. Hogy nem így történt, ezért szomorúan utazunk haza.“

MILAN ALBRECHT (Trenčín): „Részünkről ideges volt a mérkőzés, mivel a fiúk végre hazai pályán is győzni akartak. Egyébként izgalmas volt az összecsapás, nagy taktikai harc zajlott a pályán, mi több gólhelyzetet teremtettünk, s megérdemelten nyertünk.“JÁN ŠVEHLĺK (Slovan Bratislava): „Kevésbé koncentráltan futballoztunk, döcögött az összjátékunk, ennek eredményeként veszítettünk. Nehéz értékelnem a mérkőzést, ugyanis azt gondoltam, hogy javuló teljesítményünket ezen a találkozón is igazoljuk. Nem így történt, el kell gondolkodnunk a csapat játékán.“JOZEF ŠURAN (Púchov): „Az első félidőben jól játszottunk, már az elején el akartuk dönteni a mecsset. Kár, hogy ebben meggátolt bennünket Perniš kiállítása. Nagyra értékelem védenceim felelősségteljes és taktikus játékát, elsősorban pszichikai szempontból volt szükségünk a győzelemre.“STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Ismét tehetetleneknek bizonyultunk idegenben, még tíz játékos ellen sem sikerült gólt lőnünk.“VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „A védelmek játszották a főszerepet, mi főleg a második játékrészben javultunk fel, fokozatosan átvettük a játék irányítását, volt is egy nagy helyzetünk, de nem sikerült gólt rúgnunk. A döntetlen igazságos.“LEOŠ KALVODA (Žilina): „Mozgalmas mérkőzést láthattak a nézők. Az első félidőben kevés helyzet adódott a csapatok előtt, a másodikban a havazás meggátolta a jobb játékot, helyenként alig lehetett látni a pályán. Elégedettek vagyunk a döntetlennel.“ (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?