ATLÉTIKAI ARANYLIGA

Párizs. Az Aranyliga 2. állomásán, Párizsban is nagyszerű eredmények születtek, 6 atléta a világ idei legjobb eredményét érte el. Az esős idő ellenére a romániai Gabriela Szabo a világ idei legjobbjával nyerte a 3000 m-t.

Párizs. Az Aranyliga 2. állomásán, Párizsban is nagyszerű eredmények születtek, 6 atléta a világ idei legjobb eredményét érte el. Az esős idő ellenére a romániai Gabriela Szabo a világ idei legjobbjával nyerte a 3000 m-t. A 26 éves futónő az oslói nyitányon 5000 m-en lett első, így továbbra is versenyben van az 50 kg aranyért, akárcsak a dominikai Sanchez, aki 400 gáton meggyőző fölénnyel, ugyancsak az ez évi legjobbal diadalmaskodott. Mint ismeretes, a fődíjból az részesülhet, aki mind a hét Golden League-viadalon győz, és rajthoz áll szeptember 14-én Párizsban a Grand Prix-fináléban. Az említet-teken kívül még hatan vannak versenyben az aranyért, mégpedig azok, akik eddig két győzelmet értek el: Jonathan Edvards, Marion Jones, Ana Guevara, el Guerrouj, Benjamin Limo, Gail Devers. (m, t)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?