Áprilistól fogható

Pozsony. Egy éve, 2002. április elsején Hradec Královéból kezdett sugározni a Galaxie sport cseh-szlovák nyelvű sportcsatorna. Adása idén április másodikától nálunk is fogható, mégpedig a UPC Slovensko kábeltévé hálózatában. Rozsnyón és környékén a TERMOSAT kft. közvetíti.

Pozsony. Egy éve, 2002. április elsején Hradec Královéból kezdett sugározni a Galaxie sport cseh-szlovák nyelvű sportcsatorna. Adása idén április másodikától nálunk is fogható, mégpedig a UPC Slovensko kábeltévé hálózatában. Rozsnyón és környékén a TERMOSAT kft. közvetíti. Pavla Petrlová, az UPC marketingigazgatója szerint országos hálózatuk 80 százaléka – 29 városban, köztük Pozsonyban – már szórja a Galaxie sport műsorát. A bővített kínálatban a Vox adót váltotta, értesüléseink szerint Somorján és környékén a DSF helyére került a csomagba. Lapunk érdeklődésére Pavla Petrlová elmondta, hogy Dél-Szlovákiában dunaszerdahelyi, kassai, érsekújvári és nagykaposi központjuk már közvetíti az új sportcsatorna műsorát, Léván és Szepsiben rövidesen megjelenik ajánlatukban.

Egyelőre 600 ezer háztartásba jut el a Galaxie sport. Jiří Hojgr többségi tulajdonos: „Nem akarunk versengeni az Eurosporttal. Vonzó műsoridőben nézőcsalogató közvetítéseket sugárzunk, főleg szerdán, szombaton és vasárnap. Többnyire kollektív sportokat kínálunk, a nézők sms-szavazatai alapján választunk az NHL és az NBA összecsapásaiból, valamint a Premier League és a Bundesliga labdarúgó-mérkőzéseiből. Egyelőre nem tervezünk közvetítést a cseh és a szlovák élvonalbeli bajnokságból, nincs rá felszereltségünk.” (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?