Ancelotti: „Motiváltabbak voltunk”

<p>A Real Madrid 3:1-re legyőzte az FC Barcelonát hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Az El Clásicón Neymar korán vezetést szerzett a Barcának, de Cristiano Ronaldo büntetőből egyenlített, majd a szünet után Pepe és Karim Benzema is betalált a Santiago Bernabéu Stadionban. A spanyol lapok szerint megérdemelt volt a madridi győzelem, mivel a Barcelona átlagos teljesítményt nyújtott, a Real mindenben a katalánok fölé nőtt.

„Hogy minek örülök most a legjobban? Annak, hogy mennyire akartuk a győzelmet, mi voltunk a motiváltabbak. Nem veszítettük el a fejünket, miután hátrányba kerültünk – mondta Carlo Ancelotti, a Real trénere a mérkőzés után – Mindig is mondom, hogy szorosan kell védekezni, a legjobbaknak is, ezt az áldozatot mindenkinek meg kell hoznia.”

„A vereség világossá tette, hogy van olyan jó csapat a Real Madrid, mint a Barcelona; sőt, ezen a napon még jobb is” – ismerte el a mérkőzés lefújása után sportszerűen a katalánok mestere, Luis Enrique.

Az egykori Real-játékos már korábban nyilvánosságra hozta, hogy négy hónapos eltiltása lejártával a kezdőcsapatban számol Luis Suárezzel. „Nagy megkönnyebbülés ez számomra, örülök, hogy végre elérkezett a visszatérés ideje, viszont kicsit keserű pillanatok ezek, hiszen veszítettünk. A Real megölte játékunkat, hiába támadtunk, hiába próbáltunk kontrázni” – nyilatkozta az uruguayi csatár.

„Minden szempontból tökéletesen játszottunk, a kapott gól ellenére. Tisztán láttuk a célt, tudtuk a dolgunkat, és igen motiváltak voltunk. Nem domináltunk labdabirtoklásban, de a kontráink veszélyesek voltak, ezek döntötték el a mérkőzést” – értékelte a találkozót a sérülése után remek játékkal visszatérő Sergio Ramos, a Real védője. (nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?