Adtak és elvettek

Ipolyság. A Nyugat-szlovákiai Labdarúgó Szövetség szakbizottságai csütörtökön tettek pontot az V. liga keleti csoportja 15. fordulójában elmaradt ipolysági mérkőzés, ezáltal természetesen az őszi idény végére.

Ipolyság. A Nyugat-szlovákiai Labdarúgó Szövetség szakbizottságai csütörtökön tettek pontot az V. liga keleti csoportja 15. fordulójában elmaradt ipolysági mérkőzés, ezáltal természetesen az őszi idény végére. Mint az köztudott, a vendég komjátiak (Komjatice) autóbuszuk meghibásodása miatt nem érkeztek meg a találkozó helyszínére. A szabályok értelmében az ipolyságiak játék nélküli 3:0-ás győzelme került a jegyzőkönyvbe. A döntés értelmében a mezőny újonca, az Ipolyság együttese szorosan az őszi listavezető ógyallaiak mögé került volna a tabellán. Ez azonban nem így történt. A miértre az ipolyságiak klubelnökétől, Urblík Józseftől kaptunk választ. „A 14. fordulóban Ógyallán játszottunk, s az 1:0-s hazai győzelemmel végződött párharcon játékosunk, Wurczel Gábor begyűjtötte sorrendben negyedik sárga lapját. Nagy felháborodásában a mérkőzés befejezése után durva szavakkal illette a szerinte részrehajlóan ítélkező bírót. Tettlegességre azonban nem került sor. Ennek ellenére a kerületi szövetség fegyelmi bizottsága szigorú ítéletet hozott. Wurczelt fél évre eltiltotta a játéktól. Klubunkat pedig hatezer koronás pénzbírsággal, három pont elvonásával sújtotta. Tehát minden maradt a régiben, azaz a tabella 4. helyén zártuk a számunkra rosszul végződött idényt.” Az egykori élvonalbeli labdarúgóból lett edző és klubelnök nem titkolta, hidegzuhanyként érte őt a szigorú ítélet. „Nem hagyjuk annyiban a dolgot, fellebbezni fogunk” – nyilatkozta a folytatást előrevetítve a még napjainkban is futballozó sportvezető. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?