A vég kezdete?

<p>Az FK Púchov futballklub hivatalos honlapján október 22-én megállt az élet. A legutolsó közzétett cikkben Juraj Pilát középpályás reménykedik, hogy a csapat legyőzi otthon a szencieket, de arról már nincs hír, hogy hiába reménykedett, mert az SFM Belkovics mesterhármasával 3:0-ra győzött Puhóban az I. liga 13. fordulójában.</p>

Arról meg pláne nincs hír, hogy az FK Púchov a 14. forduló meccsére el sem utazott Pozsonyba, mert komoly anyagi gondokkal küzd.

A honlap mégis, így időszerűtlenül is sok dologról árulkodik. A „szponzorok” menüpont szembeötlő, de rákattintani nem lehet – szponzorok nincsenek. A „klubvezetés” menüpont sem működik – holott klubvezetés nyilvánvalóan van, csak hát senki se adja szívesen a nevét egy döglődő klubhoz.

A szurkolókat viszont még nem hagyta el a humoruk: az internetes szavazáson – „Hányadik helyen végez a Púchov a bajnokságban?” – részt vevők 26 %-a szerint a gárda bajnoki címet ünnepelhet.

A szavazás csak tizenegy válaszlehetőséget kínál (az elsőtől a tizenegyedik helyig, mintha a készítője előre sejtette volna, hogy a szezont nem fejezi be mind a 12 csapat), s az nem szerepel közöttük, hogy „idény közben kilépünk a bajnokságból”. Pedig egyelőre ez tűnik a legvalószínűbbnek.

A puhóiak nem azért nem utaztak el a ligetiek elleni találkozóra, mert nem volt pénzük a buszra (ahogy a 2008/2009-es szezon tavaszán a homonnaiak kihagyták az Inter elleni idegenbeli meccset, de befejezték a bajnokságot, s helyezésük alapján bent is maradtak volna, ám a következő szezonban csak a II. ligába jelentkeztek be), hanem azért, mert a szövetséggel szemben rendezetlen adósságaik vannak, s játékjogukat felfüggesztették.

Tavasszal Privigyén is pontosan így kezdődött a vég. Az első elmaradt meccs után még lehetett hallani ilyen-olyan ígéretekről, a klub végül mégsem kerülhette el a sorsát. Három le nem játszott mérkőzés után jött a kizárás, s a privigyeieknek jelenleg nincs felnőtt csapatuk…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?