A szerencse forgandó

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSJányok. A nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában ősszel huszonegy pontot gyűjtöttek, a tabella kilencedik helyén telelnek a jányoki labdarúgók. Érdekesnek találtuk, hogy az értékelt időszakban a felső-csallóköziek tizenöt bajnoki párharcukon egyszer sem döntetleneztek.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Jányok. A nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában ősszel huszonegy pontot gyűjtöttek, a tabella kilencedik helyén telelnek a jányoki labdarúgók. Érdekesnek találtuk, hogy az értékelt időszakban a felső-csallóköziek tizenöt bajnoki párharcukon egyszer sem döntetleneztek. Mérlegük: hét győzelem, nyolc vereség. A Lyžica Gábor edző által irányított alakulat eredményeit figyelve elmondhatjuk, hogy több esetben is csupán másodpercek, percek hiányoztak ahhoz, hogy pontosztozkodás kerüljön a jegyzőkönyvbe. A tréner a párharcok filmkockáit visszapörgetve azzal érvelt, hogy nem volt szerencséjük.

„Vágán már 3:1-re vezettünk, de a hazaiak fordítottak, 4:3 arányban nyerték a találkozót. A győztes találatuk a 85. percben született. Ezen az összecsapáson visszaköszönt, hogy nem volt cserejátékosunk. Hodosban is hasonló volt az ábra, az első félóra végén két góllal vezettünk, de 3:2-es vereséggel távoztunk ellenfelünk otthonából. Nagyfödémesen négy ziccerünk is kimaradt, ráadásul a Hlinický büntetőt hibázott. A vendéglátók három pontot érő találatát Huszár a 77. percben 11-esből szerezte. Légen a 83. percben lőtt góllal fektettek minket két vállra a hazaiak” – ecsetelte a kudarcízű vereségek okait Lyžica Gábor.

A jányokiak esetében is érvényes, hogy a szerencse forgandó. „Elismerem, Fortuna olykor nekünk is segített. A Šoporňa elleni hazai párharcunkon vesztes állásból fordítottunk, a csereként beállt 18 esztendős Gombos Adrián a 90. percben lőtte 3:2-őt eredményező győztes gólunkat. Nádszegen 2:1- gyel három pontot zsákmányoltunk, a vendéglátók futballistája 1:1-es állásnál öngólt vétett. A nagymagyariak elleni idegenbeli régiórangadón pedig a 85. percben szereztük a győztes gólt” – lapozott emlékezetében a jányokiak trénere.

Említést érdemel, hogy a tabella kilencedik helyezettje a plusz pontok számát (6) tekintve a mezőny legjobbjai közé tartozik. „Még annak ellenére is, hogy tizenöt bajnoki meccsünkből ősszel csak ötször voltunk vendéglátók. Így hozta a sorsolás, kétszer pedig felcseréltük a pályaválasztó jogát. Az elért eredményekkel, a helyezéssel elégedettek vagyunk. Tavasszal tízszer hazai pályán fogadjuk ellenfeleinket, ami a végelszámolásnál sokat nyomhat a latban” – értékelt, latolgatta a folytatás esélyeit Lyžica Gábor. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?