A szerbek fellebbeznek Brych döntései miatt

Brych
Kalinyingrád |

A Szerb Labdarúgó Szövetség (FSS) fellebbezett a nemzetközi szövetségnél (FIFA), mert véleményük szerint a Svájc elleni világbajnoki csoportmérkőzésen Felix Byrch játékvezető többször is a kárukra tévedett.

"Hét egyértelmű videós bizonyítékunk van arra, hogy Brych ismétlődően a mi csapatunk ellen tévedett" - áll az FSS közleményében.

Hozzáteszik, a játékvezető kettős mércével élt a sárga lapok kiosztásánál, ugyanis míg a szerb játékosokat gondolkodás nélkül figyelmeztette, addig a túloldalon ugyanolyan esetekben elmaradt a szankció.

A szerbek azt is nehezményezik, hogy a német bíró nem adott meg egy szerintük jogos büntetőt 1-1-es állásnál, sőt a videoasszisztensekkel sem egyeztetett az esetről.

A mérkőzést Xherdan Shaqiri kései góljával 2-1-re a svájciak nyerték, ezzel a szerbek továbbjutási esélye alaposan csökkent: Mladen Krstajic szövetségi kapitány együttesének a csoportkör utolsó fordulójában le kellene győznie Brazília válogatottját a 16 közé kerüléshez.

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?