A rimaszombatiaknál hiányzik a kreativitás

Rimaszombat |

<p>Hét forduló után még mindig nyeretlen a rimaszombati együttes a II. labdarúgóliga keleti csoportjában. A gömöriek a 7. fordulóban Iglón kaptak ki 3:1-re.</p>

„Óriási hibákat csinálunk a védelemben. Hiába vagyunk jobbak a középpályán, ha a tizenhatos előtt hiányzik a kreativitás” – foglalta össze az együttes legnagyobb gondjait Domik Attila sportigazgató és csapatvezető.

Az iglóiak már a 4. percben vezetést szereztek egy rimaszombati fegyelmezetlenség után, amikor Janco befelé cselezett, s elvesztette a labdát. Negyedórával később ugyan éppen Janco egyenlített, de ennél többet nem tudtak kihozni a meccsből a vendégek, akik még az első félidőben újabb gólt kaptak. „A középpályán elvesztettük a labdát, Vilikovský pedig besétált vele egészen a tizenhatosig. Akkor már behúztuk a kéziféket, ítéltek ellenünk egy tizenegyest. Sokkal hamarább kellett volna ütközni” – mérgelődött Domik. Čekovský szünet előtti sikeres büntetője után a hazaiak még a második félidőben is betaláltak egyszer Boroš révén. „Hiányzik a szív, az akarat, a szikra. Monoton az egész” – konstatálta a rimaszombati sportigazgató, s kilátásba helyezte, a szerződések át lesznek értékelve.

Domik azt is elárulta, hogy az 5. fordulóban Poprádon felesleges piros lapot összeszedő Husaník komoly büntetést kapott a fegyelmezetlenségéért. „Amióta én ebben a klubban sportvezetőként dolgozom, ilyen magas büntetést még senki nem kapott” – jegyezte meg Domik. A Haniska elleni hazai mérkőzésen kiállított Nemanja Szpaszojevics azonban nem lett megbüntetve, mert a videofelvétel azt tanúsította, a szerb légiós nem lökte meg ellenfelét, csak a felé tartó kezet nyomta el az arca elől. „Azt a szituációt a játékvezető nem jól értékelte ki” – vélekedett Domik.

A rimaszombatiak egyre jobban kezdenek leszakadni a táblázaton, a bentmaradást jelentő hatodik helytől már hét pont a lemaradásuk. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?