A negyedi Mário Klajman mesterötöse

Negyed/Pozsony. Eddig hadilábon állt a szerencsével a harmadik vonalban szereplő negyedi együttes, vasárnap viszont hengerelt az újoncok rangadóján. Hazai környezetben, 600 néző előtt 9:0-ra le-lépte a Veľké Kostoľany csapatát. Különösen Mário Klajman jeleskedett, a technikás csatár ötször talált a hálóba.

Negyed/Pozsony. Eddig hadilábon állt a szerencsével a harmadik vonalban szereplő negyedi együttes, vasárnap viszont hengerelt az újoncok rangadóján. Hazai környezetben, 600 néző előtt 9:0-ra le-lépte a Veľké Kostoľany csapatát. Különösen Mário Klajman jeleskedett, a technikás csatár ötször talált a hálóba. „Remekül kezdtük az összecsapást, a hatodik percben már 2:0-ra vezettünk. Végig hatalmas fölényben futballoztunk, a szünetig még kétszer találtunk a hálóba. A második félidőben is folytattuk a gólgyártást, pazar akciók végén növeltük az előnyünket. Klajman vitte a prímet, szinte ellenállhatatlan volt, bárcsak minden meccsen ilyen teljesítményt nyújtana. A hajrában nem sok hiányzott, hogy két számjegyű győzelmet arassunk, de ne legyünk telhetetlenek. Egyébként a vendégek a kilencven perc során mindössze egy alkalommal találták el a kaput” – mondta lapunknak Jozef Mrllák, a negyediek vezetőedzője. A vendégek trénere a mérkőzés után kijelentette: szégyelli magát védencei harmatgyenge teljesítményéért. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?