A Manchester került az élre

Wiesbaden. A Manchester United átvette a vezetést a Real Madridtól a labdarúgás történelmével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) klubvilágranglistáján. A Bajnokok Ligája címvédője azért esett vissza, mert a Spanyol Kupa negyeddöntőjében simán elbukott a Real Mallorca ellen.

Wiesbaden. A Manchester United átvette a vezetést a Real Madridtól a labdarúgás történelmével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) klubvilágranglistáján. A Bajnokok Ligája címvédője azért esett vissza, mert a Spanyol Kupa negyeddöntőjében simán elbukott a Real Mallorca ellen. A rangsor első tíz helyezettjét a világ három legerősebbnek tartott bajnoksága, az angol, az olasz és a spanyol adja. A legjobb magyar a 105. helyen álló Ferencváros. Az élcsoport: 1. (2.) Manchester United 302 pont, 2. (1.) Real Madrid 298, 3. (3.) Arsenal 291, 4. (4.) FC Barcelona 267, 5. (5.) AC Milan 264, 6. (7.) Internazionale 246, ... 105. (106.) Ferencváros 103,5. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?