A lévaiak a problémák ellenére sem adják fel

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSLéva. A főszponzor távozása után kis híján a csőd szélére sodródott a lévai futballklub. Ján Šuľa elnökként ugyan összehívta az FK Slovan Levice rendkívüli közgyűlését, ő maga viszont távol maradt a nagy érdeklődéssel várt tanácskozásról.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Léva. A főszponzor távozása után kis híján a csőd szélére sodródott a lévai futballklub. Ján Šuľa elnökként ugyan összehívta az FK Slovan Levice rendkívüli közgyűlését, ő maga viszont távol maradt a nagy érdeklődéssel várt tanácskozásról. Ráadásul a végrehajtó bizottság többi tagja sem volt jelen. Sőt, a város vezetése sem tartotta fontosnak a részvételt a február 6-án zajló közgyűlésen.

„Több mint két évtizede vagyok a lévai foci körforgásában, ám eddig még soha nem találkoztam hasonló esettel. Tény, hogy a leköszönt vezetés sokat tett a a helybeli labdarúgás fejlesztéséért, azt azonban igencsak furcsállom, hogy a tisztségviselők nem mertek a drukkerek szemébe nézni”– kesergett Ján Mihál, a Slovan törzsszurkolója.

A közel száz résztvevő Marek Szegény, Kollár László és Duhony József személyében megválasztotta az új végrehajtó bizottságot. „Pillanatnyilag semmit sem tudunk ígérni a Tipos III. liga nyugati csoportjában szereplő csapat tagjainak. A problémák ellenére célunk a biztos bennmaradás kivívása lesz a tavasz folyamán” – fogalmazta meg a közeljövő legfontosabb feladatát Marek Szegény, az újonnan megválasztott lévai klubelnök, aki egyben az edzői feladatokat is ellátja a felnőtt csapatnál. A kettős szereposztásban közreműködő Marek Szegénynek az edzői teendők ellátásánál Marcel Pavlík asszisztál. Megtudtuk, amennyiben nem javul a klub anyagi helyzete, akkor még az is megtörténhet, hogy nyártól a területi bajnokságban folytatják szereplésüket az egykor szebb napokat megélt lévaiak.

Ami pedig a tavaszi idényre fókuszáló, a tabella 13. lépcsőfokán telelő együttes összetételét illeti, az őszi keret tagjai közül tíz labdarúgó kezdte meg a téli felkészülést, akikhez hét ifista is csatlakozott. A lévaiak időközben már lejátszották idei első előkészületi mérkőzésüket, ezen 1:0-ra győzték le a garamszentkeresztiek fakócsapatát. A folytatásban a Nová Baňa (február 16-án) és a Kremnička (február 22-én) együttesével mérik össze a tudásukat (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?