A kábeltévés digisek biztosan nem maradnak le az angol liga nyitányáról

Pozsony |

<p>A Digi TV előfizetői valószínűleg már a szombati nyitányon nézhetik a labdarúgó Premier League mérkőzéseit a Slovak Sport TV-n, amely három évre szerezte meg az angol bajnokság mérkőzéseinek közvetítési jogait.&nbsp;</p>

A fordulónként öt találkozót sugárzó Slovak Sport TV 2 hamarosan szerepelni fog a Digi TV csomagjában. „Mindent megteszünk azért, hogy a Slovak Sport TV 2 már a Premier Leaugue első játéknapján fogható legyen nálunk. A kábeltévékben terveink szerint szombaton már megtalálható lesz a csatorna. Azon dolgozunk, hogy a szatelittel rendelkezők is nézni tudják a Premier League első fordulójának összecsapásait, de ha nem, akkor legkésőbb szeptembertől ők is láthatják a találkozókat. A Slovak Sport TV 1-gyel egyelőre nem is foglalkozunk, de azon fordulónként csak egy meccs van – mondta lapunknak René Stern, a Digi Sport főszerkesztője. – Jövő kedden indul a Digi Liga Majstrov 1 és a Digi Liga Majstrov 2 csatorna, mert már a Bajnokok Ligája playoff-meccseit is közvetítjük.” 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?