A Galád-csapat

Trencsén |

<p>Szórád Csaba a következő szezont az AS Trenčín labdarúgócsapatában tölti kölcsönjátékosként – a zsolnaiak hátvédje azonban nem érzi visszalépésnek, hogy alacsonyabb osztályba került, számára most az az elsődleges, hogy játsszon.</p>

Szórád Csaba a következő szezont az AS Trenčín labdarúgócsapatában tölti kölcsönjátékosként – a zsolnaiak hátvédje azonban nem érzi visszalépésnek, hogy alacsonyabb osztályba került, számára most az az elsődleges, hogy játsszon. Trencsénben erre minden esélye megvan.

Nem csalódott, hogy nem egy élvonalbeli csapatban folytatja?
Nem. A trencséni ajánlaton kívül nem volt semmi más konkrét dolog, én pedig már lassan egy éve nem játszottam rendesen. Trencsénben meglesz a lehetőségem, hogy rendszeresen pályára lépjek. Ismerem Galád edzőt, Nyitrán már dolgoztam az irányítása alatt.

Galád kereste meg?
Igen, beszélgettünk, és azt mondta, rám szeretné alapozni a védelmet. Azt hallottam, hogy Rák Robinak is érkeznie kellene, aki szintén a csapattársam volt Nyitrán a Galád-korszak alatt. Nagyok az ambíciók Trencsénben, fel szeretnének jutni, még 4-5 játékost le akarnak igazolni. Bőd Titanilla

A teljes interjút nyomtatott kiadásunkban olvashatják.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?