A futball legyőzte a királynőt

A futballközvetítések sokkal jobban érdeklik az embereket, mint a királynő uralkodásának 50. évfordulója alkalmából tervezett ünnepségsorozat – derül ki egy Nagy-Britanniában készült felmérésből.

Az ünnepségeken mindössze a lakosság alig több mint 30%-a kíván részt venni, míg a televízió közvetítéssel kapcsolatos felmérés szerint a futballmeccs közel a dupláját vonzza a királynő helyett. Ez persze a férfiak körében még magasabb arányt mutat, ott a megkérdezettek közel kétharmada tette le voksát a futball mellett.

Nagy-Britanniában él néhány hölgy, akik bármire hajlandóak azért, hogy kiutazhassanak az idei labdarúgó-világbajnokságra. Akad köztük olyan is, aki még a hajléktalanságot is vállalná, csak hogy ott lehessen. Az angol Sun című bulvárlapban nemrég bemutatták a szigetország női focifanatikus válogatottját. A 11 vonzó és okos hölgy teljesen eszét vesztette ettől a sporttól, és bármire hajlandó azért, hogy élőben láthassa a mérkőzéseket Japánban és Koreában. A legtöbbjük felmondott a munkahelyén, kivette a megtakarított pénzét a bankból, sőt akad, aki még a házát is eladta, hogy meg tudja venni a belépőjegyet. Ők már biztosan ott lesznek a 7000 brit szurkoló között, akik a helyszínen drukkolhatnak az angol nemzeti válogatott győzelméért. A 11 hölgy egyike a 29 éves Tara Jewell, aki részmunkaidős dajka. A fiatal nő annyira odáig van a fociért és az angol csapatért, hogy rábeszélte a barátját, adják el a közös lakásukat. Ebből vették meg a kétszemélyes repülőjegyet és a belépőket, amelyek 10 000 angol fontba, vagyis mintegy nyolcszázezer koronába kerültek. Tara és kedvese, Keith május 28-án indul Japánba és június 15-ig maradnak. Vagy tovább: Tara ugyanis kijelentette: „Ha az angol válogatott bejut a középdöntőbe vagy talán a döntőbe is, akkor biztosan maradunk. Nem érdekel, hogy mennyibe kerül!” (i-t, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?