Sport

A felnőttek is futnak Nemesócsán

Nemesócsa | Bővül a VI. Nemesócsai Futás kínálata: a korábbi kiírásokban csak a gyerekek versenyeztek, szombaton (rajt: 10.00) már a felnőttek is szóhoz jutnak a csallóközi településen rendezett falunapon.
J. Mészáros Károly

2019. június 15. 14:45

Illusztrációs felvétel (Képarchívum)

„Mivel a környező falvakban is elszaporodtak a versenyek, a helyi polgármester úgy gondolta, eleget tesznek ennek a kihívásnak, és hagyományt teremtünk a faluban, hogy ne csak a gyerekek versenyezhessenek, hanem máshonnan is eljöjjenek közénk, és megismerjék a települést – magyarázta a váltást Ravasz Ödön főszervező. – Reggel kilenckor a gyerekek kezdenek, az ovisok 300, az alapiskolások 500 és 800 métert futnak. Tízkor rajtol a 3 km, fél tizenegykor a 10 km mezőnye. Nagy az érdeklődés, hatvan–hetven futóra számítok, ami első próbálkozásra elfogadható lenne. Magyarországról is érkeznek, de legtöbben a Csallóközből várhatók.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Tegnap a mában

Szlovákiában a 7. legalacsonyabb a minimálbér az EU-ban

Tizedik vb-érmét nyerte a komáromi kajakos

Újabb két bíró telefonját foglalta le a NAKA

VIDEÓ: Rémálom Budapesten villamost vezetni

Pártot alapítanának az elégedetlen gazdák, szeptembertől gyűjtik az aláírásokat

Legfrissebb galériák
Olvasta már?