Sport

A felnőttek is futnak Nemesócsán

Nemesócsa | Bővül a VI. Nemesócsai Futás kínálata: a korábbi kiírásokban csak a gyerekek versenyeztek, szombaton (rajt: 10.00) már a felnőttek is szóhoz jutnak a csallóközi településen rendezett falunapon.
J. Mészáros Károly

2019. június 15. 14:45

Illusztrációs felvétel (Képarchívum)

„Mivel a környező falvakban is elszaporodtak a versenyek, a helyi polgármester úgy gondolta, eleget tesznek ennek a kihívásnak, és hagyományt teremtünk a faluban, hogy ne csak a gyerekek versenyezhessenek, hanem máshonnan is eljöjjenek közénk, és megismerjék a települést – magyarázta a váltást Ravasz Ödön főszervező. – Reggel kilenckor a gyerekek kezdenek, az ovisok 300, az alapiskolások 500 és 800 métert futnak. Tízkor rajtol a 3 km, fél tizenegykor a 10 km mezőnye. Nagy az érdeklődés, hatvan–hetven futóra számítok, ami első próbálkozásra elfogadható lenne. Magyarországról is érkeznek, de legtöbben a Csallóközből várhatók.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?