Sport

A feljutás a cél Csallóközcsütörtökön

Csallóközcsütörtök | A második helyen zárta az őszi szezont a csallóközcsütörtöki focicsapat az AG Sport (VI.) Ligában, tavasszal pedig egyértelműen a feljutást tűzte ki a klubvezetés.
Lencsés Zoltán

2019. február 8. 20:00

„Egyelőre nem történtek változások a keretben, mezőnyjátékost tesztelünk, és szeretnénk egy gólerős támadót szerződtetni. Régi probléma, hogy sajnos nincs olyan csatárunk, aki képes három-négy helyzetből két gólt lőni. Ez tavaly is nagy gondot okozott, mert nem a gyenge játék, hanem elsősorban a rossz helyzetkihasználás miatt estünk ki az V. ligából – árulta el Franó Ferenc, a csallóközcsütörtökiek csapatvezetője. – Azért is célunk a feljutás, mert az V. ligában rendkívül izgalmas meccseket játszottunk a közeli falvakkal és riválisokkal, vagyis az illésházaiakkal, jányokiakkal vagy a légiekkel, több esetben 400–500 néző előttˮ A csapatvezető azt is hangsúlyozta, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a fiatalokra, náluk az utánpótlás-nevelés is nagyon színvonalas. A csallóközcsütörtökieknek jelenleg három pont a lemaradásuk az éllovas somorjai fakóval szemben, ennek fényében a klub számára különösen fájdalmas lehet az a hárompontnyi büntetés, amit a 11. fordulóban lejátszott, nagypakai mérkőzésen történt incidens miatt kaptak. Egyik játékosuk, akitől időközben már megváltak, 1:1-es állásnál inzultálta a játékvezetőt. „Elfogadhatatlan dolgot művelt, amitől elhatárolódtunk, és azonnal kizártuk a keretbőlˮ – emlékezett vissza az esetre Franó Ferenc. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Alig szavazott a magyar 

Elhunyt Baló György

Ha a közönség neveletlen

TB Dunaszerdahely: Idegenben nyertek kiesési rangadót a felsőpatonyiak

Kevéssé ismert tények a spermiumról

Területi viták, nemzeti érvek, nagyhatalmi döntések 1919-ben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?