Sport

„A csarnokon kívül is csapat vagyunk”

Ladislav Stojanov csak szuperlatívuszokban beszél komáromi csapattársairól, a kitűnő kollektíváról, a hozzáértő szakvezetésről – nem véletlenül az MBK Rieker mutatója (11 győzelem, 2 vereség) a legjobb az extraligában. A magyarul kitűnően beszélő játékost telefonon értük utol.
ÚJ SZÓ ONLINE

2012. december 13. 16:30

 

A komáromiaknak nagyon jól megy az extraligában, a hétmeccses győzelmi sorozatukat lezáró iglóiak elleni vereség sem törte meg a csapat lendületét, azóta négy újabb sikert aratott a Rieker. Elégedett a 11/2-es mutatóval?
Az iglóiak ellen egyikünknek sem ment a játék, a 85:73-ra elvesztett meccs után leültünk és megbeszéltük, mit nem tartottunk be az edzői utasításokból, mi volt az oka vereségnek. A következő négy meccsen pedig ott folytattuk, ahol korábban abbahagytuk. A siker kulcsa, hogy azt tegyük, amit František Rón vezetőedző mond, és ha mindent megcsinálunk, akkor nincs gond. 
 
Az MBK-nak a végjáték is nagyon megy, az utolsó másodpercekig kiélezett meccseket kivétel nélkül megnyerték.
Minden találkozón úgy lépünk pályára, hogy győzni akarunk, akár hazai pályán, akár idegenben játszunk. Az ellenfeleinkre alaposan felkészülünk, ismerjük a kulcsjátékosaikat, igazi csapatként pedig egymásért is küzdünk.
Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Rossi a három pontnak örülne a legjobban

Elhunyt Baló György

Hibázott a Statisztikai Hivatal, mégsem Zádorházán volt a legalacsonyabb részvételi arány

Kiska: A választások megmutatták,hogy az emberek tisztességes országot akarnak

Frissítve

Halálos áldozatai is vannak az utrechti lövöldözésnek

Udvardon és Muzslán is győzött Čaputová

Legfrissebb galériák
Olvasta már?