A bíró játékossal ütközött, a párkányi Bakát ápolni kellett

Léva |

<p>A nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának szombati nyitómérkőzésén a Szívó nélkül felálló Duna-partiak az elején harcosabb, bátrabb játékot produkáltak ellenfelüknél.</p>

A 7. percben csapatkapitányuk, Tácsik beadását a szemfüles Baka az ötös sarkáról fejelte a bal felső sarokba.

Nem sokkal később a középhátvéd Urbán harmincöt méteres bombáját tenyerelte szögletre Ivanič. A 14. percben a fürgelábú Krenčan kilőtte a rövid sarkat. Gyuricsek ugyan még hozzáért a labdához, mely kezéről a hálóba pattant. Két perccel később Švec távoli lövésénél jeleskedett a párkányiak fiatal hálóőre. A 21. percben szabadrúgáshoz jutottak a vendéglátók: Švec huszonkét méterről a bal felső sarokba talált. Ekkor még kevesen gondolták, hogy a játékosok ellőtték puskaporukat.

A 37. percben Krenčan cselezte át magát a vendégek védelmén, lökete a léc felett süvített el. Közben a rosszul helyezkedő játékvezető a felezővonal tájékán Bakával ütközött, a vendégjátékos néhány perces ápolásra szorult. Vélhetően elfáradtak a találkozó szereplői, hiszen a bíró húsz perces pihenő után vezényelte ki a csapatokat a második félidőre. Az 51. percben Saláta lövése zúgott el a kapu fölött, a túloldalon Ármai került helyzetbe, lövését azonban a vendégek portása szögletre hárította. A 75. percben Švec ziccert hibázott, a kapu torkában lyukat rúgott. A két kollektíva teljesítménye alapján elmondhatjuk, a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna. (áb)

LEVICE–ŠTÚROVO 2:1 (2:1). Gólok: Krenčan (14.), Švec (21.), ill. Baka (7.). Sárga lap: Kúdela, Špaňo. Játékvezető: Gančár, 450 néző.
LEVICE:Ivanič–Kúdela(61. Meňhartd), Ármai, Stopper (89. Huszár), Varga, Füle (74. Konvický), Krenčan, Pavlík, Špaňo, Švec, Kubala.
ŠTÚROVO: Gyuricsek–Tóth T.,Urbán,Saláta,Baka,Góra,Vavrík (87. Tóth G.), Franta, Tácsik, Sárai,Kunyik


Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?