382 perce nem rúgtak gólt a somorjaiak

<p>A somorjaiak nyeretlenségi sorozata a II. labdarúgóliga 14. fordulójában sem ért véget. Apró öröm az ürömben, hogy az ambiciózus zsolnai fakócsapat ellen ezúttal legalább gól nélküli döntetlent csikartak ki.</p>

Az első húsz percben a korszerű labdarúgás legszebb elemeit mutatták be a vendégek, akik gyorsmozgásos, egyérintős játékukkal védekezésre kényszerítették a hazaiakat. Ezalatt négy szöglet és öt kapura lövés jelezte az első csapat keretének néhány játékosával megerősített zsolnaiak fölényét.

Fél óra után éledezni kezdtek a vendéglátók is. A 31. percben Peterson elhúzta a labdát a rosszul kifutó kapus mellett, de nehéz szögből csak az oldalhálót találta el. Hasonló nagy helyzete az első félidő végén Matheusnak volt, aki Mezovský beadását közelről a kapufára rúgta, a kipattanó labdát pedig Auban mellédurrantotta. A somorjai kemény mag teljes joggal skandálta keserűen: „Nem igaz, nem igaz...”

Szünet után mindkét csapat iparkodott gólt lőni, amellyel alighanem megszerezték volna a három pontot. Mindkét oldalon jól zártak azonban a védelmek, és megbízható teljesítményt nyújtottak a kapusok. Így aztán maradt az igazságosnak mondható pontosztozkodás, amelynek szemmel láthatóan egyik csapat sem örült igazán, mert az első hat hely megszerzéséért egyre nagyobb a tülekedés.

Lapunknak nyilatkozva Mike Keeney somorjai vezetőedző elsősorban a csapatot sújtó sok sérüléssel és az önbizalom egyre nagyobb hiányával magyarázta az immár 382 perce tartó hazai gólcsendet, amelynek a kiváló formába lendült szerediek ellen szeretnének véget vetni.

SZILVÁSSY JÓZSEF

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?