0:2-ről fordított a Kings

SITA-JELENTÉSLos Angeles.

SITA-JELENTÉS

Los Angeles. Hosszabbítás után a kétgólos hátrányból felálló Los Angeles Kings 3:2-re nyert a vendég New York Rangers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének első mérkőzésén.

A Rangers már az első harmadban kétgólos előnyre tett szert, azonban a hazaiak ki tudtak egyenlíteni, és a hosszabbításban Justin Williams góljával megnyerték a mérkőzést. „Sokat segít a tudat, hogy képesek vagyunk behozni az ellenfél előnyét. Nem játszottunk ideálisan, de pozitívum, hogy a hajrá jól sikerült” – mondta Williams, akinek ez volt pályafutása első hosszabbításban szerzett gólja az NHL-ben.

A mérkőzés állásának megfordítása idén nem számít ritkaságnak a playoffban: a mostani volt a 14. rájátszásbeli találkozó, ahol a két- vagy többgólos hátrányban levő csapat örülhetett a végén, ami új NHL-rekord. „Justin a legalábecsültebb hokisunk. Ha nála vagy Anze Kopitarnál van a korong, akkor van esélyünk gólt ütni” – dicsérte társait Drew Doughty, a Kings védője.

A győztes csapatban a szlovák Marián Gáborík is jégre lépett, közel húsz percnyi játék során háromszor veszélyeztette a New York-iak kapuját. Az egyik fél négy sikeréig tartó sorozat második mérkőzésére közép-európai idő szerint vasárnap éjjel (1.00) kerül sor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?