Várják a nevezéseket a „Régiók díjára”

Régiók díja
Nagyszombat |

Olyan személyek felterjesztését várják, akik 2023-ban tevékenységükkel jelentősen hozzájárultak a régiók fejlesztéséhez. A díjat a nagyszombati székhelyű Megyei Önkormányzatok Társulása (Združenie samosprávnych krajov; SK8) és a megyék együtt hirdették meg.

A díjat összesen nyolc kategóriában lehet megkapni. Ezek sorrendben a következők: oktatás és tudomány; művészet és kultúra; sportfejlesztés; egészségügy és szociális ügyek; a civil társadalom fejlesztése; tisztességes vállalkozás; rendkívüli tett; rendkívüli életműdíj. Az elismerésre bárki felterjeszthet olyan fizikai személyeket, akik tevékenysége beleilleszkedik a vázolt kategóriák valamelyikébe. Ezt január 31-éig lehet megtenni a cenaregionov.sk weboldalon található űrlap kitöltésével (ugyanitt találhatóak a díjazás pontos kritériumai). Ezt követően a nyolc megye képviselőiből álló bírálóbizottság február 29-ig kiválasztja azokat a jelölteket – kategóriánként egy-egy személyt – akik megkaphatják a „Régiók Díját” (Cena regiónov). Az elismeréseket végül március végén, egy gálaest keretében adják át a díjazottaknak.

(SK8)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?