Régió

Tomi Kid a radiológiai osztály nagykövete

Galánta | Átadták a Svet Zdravia által működtetett kórház felújított radiológiai osztályát, amelyet egymillió euróból újították fel. Az új tomográfkészüléket Tomi Kid Kovács ökölvívó-világbajnok próbálta ki először.
ÚJ SZÓ ONLINE

2016. december 16. 15:42

„A felújítás a nyár elején kezdődött. Örülök, hogy a milliós befektetésnek köszönhetően sikerült a kórház színvonalát emelni” – mondta Marián Haviernik, a galántai kórház igazgatója. Az intézmény radiológiai osztályát a legmodernebb diagnosztikai készülékekkel szerelték fel. Üzembe helyezték az új digitális röntgent és két új munkaterületet is létesítenek az osztályon, ahol szonográfiai és mammográfiai vizsgálatokat végeznek. Ennek köszönhetően gyorsabban és pontosabban állítható fel a diagnózis. A kórház első emeletén, a radiológiai osztályon új recepció és váróterem fogadja a pácienseket. „Csak ebben az évben 3,5 millió eurót fektettünk a kórház modernizációjára. Célunk, hogy minőségi egészségügyi ellátást tudjunk nyújtani” – mondta az ünnepélyes avatáson Ľuboš Lopatka, a Svet zdravia igazgatója. Az új osztály nagykövete a galántai származású Tomi Kid Kovács. A boxoló egy akadémia kiépítésén dolgozik. Elmondta, őt is kezelték már az intézményben, de akkor még nem voltak itt ilyen jó körülmények. „Jó látni, hogy fejlődik a kórház, és ha egészségügyi ellátásra lenne szükségük az akadémia növendékeinek, itt jó ellátásban részesülnek” – mondta Kovács.

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Tallósi malom

Natúrpark lehetne a Csallóköz

A Nemzeti Összetartozás Emlékhelye (Fotók: Steindl Imre Program, Facebook)

Soknyelvű ország – egynyelvű álom és emlék(mű)

Derzsi Réka

Prágai lakos, öt nyelven játszik

SpaceX

Sikeresen dokkolt a Nemzetközi Űrállomáson a SpaceX űrhajója

gygy

Gyógyüdülés járvány idején

Etrekarcsa

Áldásosztó Jézus szobra az etrekarcsai parkban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.