Régió

Szencen felújítják a vasúti átjárót

Szenc | Áprilisban korlátozásokra kell számítani a sofőröknek és a vonattal utazóknak is.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. március 21. 16:54

vasúti átjáró
Illusztrációs felvétel - Képarchívum

Áprilisban forgalmi korlátozásra kell számítani a közlekedőknek és a vonattal utazóknak Szencen. A Szlovák Államvasutak felújítja a forgalmas vasúti átjárót.

Ivana Popluhárová, a vasúttársaság szóvivője közölte, hogy a társaság már tavaly részben felújította a vasúti átjárót, idén újabb beruházásra készülnek. „2017-ben részben kijavítottuk a szenci megálló melletti vasúti átjáró hibáit, stabilizáltuk az átjáró legjobban meglazult elemeit” – írta a szóvivő. Áprilisban újabb teljes felújításra készülnek. „Modernebb konstrukcióval helyettesítjük a régi gumielemeket” – folytatta a szóvivő. Azt nem konkretizálta, pontosan mikor és milyen korlátozásokra kell számítaniuk a sofőröknek. „A részletekről és a korlátozásokról időben tájékoztatjuk az utasokat és a sofőröket” – írta Popluhárová.

2018. február 16. 15:31

Az év sofőrje: a vasúti peronon hagyta az autót

A Senec TV értesülései szerint április 9. és 20. között újítják fel az átjárót. Nemcsak a forgalmat terelik el, hanem ideiglenesen megszüntetnek két buszmegállót is, csak a vonatállomáson állnak meg az autóbuszok. A vasúti forgalom korlátozásairól egyelőre nem tájékoztattak. (béva)

Önnek ajánljuk

Gyászban Kolon és Gímes

Nyilvánosságra került a buszbaleset áldozatainak neve és életkora

Ideiglenesen átköltöztetik a dunaszerdahelyi idegenrendészet kirendeltségét

Anyagilag is segítik a buszbaleset áldozatainak hozzátartozóit

KFC: felemás volt az őszi szezon Komáromban

A pályaválasztást ne hagyjuk az utolsó pillanatra

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!