Régió

Lövöldözés Ógyallán: két ember meghalt

ÚJ SZÓ ONLINE

2017. december 8. 13:50

Ógyalla | Lövöldözés történt egy ógyallai bárban az éjszaka folyamán: egy férfi lövöldözni kezdett a pincérnőre, lelőtte a nő segítségére siető férfit, majd magával is végzett.

A rendőrség Facebook-oldala szerint a 61 éves férfi 00:30-kor tért vissza a bárba, ahonnan a tulaj már korábban részegsége miatt elküldte. Ekkor még senki nem hívta a rendőrséget.

Az elkövető vadász volt, otthonában 6 legálisan tartott fegyvere volt. Ebből kettőt magához vett, majd visszaindult a bárba.

A vadász útközben balesetet szenvedett az autójával, lehajtott az útról, így a bárba gyalog érkezett meg. A rendőrség az autóban lőszereket talált.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"296550","attributes":{"alt":"","author":"Kép: a rendőrség hivatalos Facebook-oldala","class":"media-image","height":"320","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]]

A férfi a legálisan tartott fegyverrel lövöldözni kezdett a 21 éves pincérnőre. A nő segítségére sietett annak 29 éves barátja. A támadó rá is lövéseket adott le, majd maga ellen fordította a fegyvert.

A rendőrség szerint a vadász egy hosszú lőfegyverrel először lábon lőtte a 29 éves férfit, majd egy rövid lőfegyverrel fejbe lőtte. 

A 29 éves fiatalember a helyszínen életét vesztette, a pincérnő súlyos, de stabil állapotban van.

Önnek ajánljuk