Régió

Losonc több programmal csatlakozik a mobilitás hetéhez

TASR

2018. szeptember 21. 11:08

Losonc | Pénteken és vasárnap (szeptember 23.) több programmal csatlakozik az Európai Mobilitás Hetéhez (EMH) Losonc. Mária Bérešová, a polgármester irodavezetője tájékoztatta erről a TASR hírügynökséget, hozzátéve, hogy városukban a mobilitás mellé a „sport“ szó is odakerült.

„A riói olimpiai bajnok Matej Tóth tavalyi részvétele után az idei rendezvényeink jószolgálati követe Peter Káčer lesz, aki a veleszületett mozgásfogyatékossága ellenére azzal a céllal kezdett sportolni, hogy így segíthesse a hasonló hátránnyal élőket” – mondta az irodavezető.

Az EHM Losoncon 9:00 órakor kezdődik a Köztársaság téri ünnepélyes megnyitóval, amelyet a Monika Kremecová koreográfus és edző vezette aerobic követ. Délig a városi klubok sportolói a gyermekeknek tartanak bemutatót, az érdeklődők több információt is kapnak, kipróbálhatják az egyes sportágakat, sőt helyben felvételüket is kérhetik a szervezetekbe. További programpont a városi kerékpáros menet és egy bemutató jellegű jégkorong meccs. Vasárnap délelőtt 10 órakor pedig egy gyermekes családoknak szervezett biciklis eseményre készülhetnek az érdeklődők.

2018. szeptember 18. 13:13

Akciók és kedvezmények az Európai Mobilitási Hét alkalmából
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk