Királyhelmecen két körzetben most máshol fognak szavazni

Királyhelmec | Hét szavazókörzet van a városan, akik eddig a művelődési központban voksoltak, most a regionális könyvtárban szavazhatnak, mivel a kultúrházat felújítják.
Leczo Zoltán

2018. november 9. 22:36

A művelődési központot felújítják, az ebben a választási körzetben lakók a könyvtárban szavazhatnak (A szerző felvétele)   

A kórház feletti lakótelepen élők eddig a  Fábry utcai óvoda épületében szavazhattak, de már a tavalyi megyei választásokon új helyszínt kellett találni, mivel akkor ezt az épületet is éppen felújították. Az ehhez a szavazókörzethez tartozókat most is a Helmeczy Mihály Alapiskola épületébe várják. 

Molnár Ildikó, a Királyhelmeci Városi Hivatal közigazgatási és szervezési osztályának vezetője lapunknak elmondta, a mintegy 7700 lakosú Királyhelmecen 6186 szavazásra jogosult személy van.

Tiszacsernyőben két, Nagykaposon pedig három polgármesterjelölt indul, Királyhelmecen nincs kihvója a jelenlegi polgármesternek. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Šimečka: A magyarokat mi is képviseljük

Lucia Ďuriš Nicholsonová kérvényezte párttagsága felfüggesztését

Elfogadta a parlament a Lex Harabint

Matovič cáfolta, hogy holnap jelentené be Zlatica Kušnírová indulását a következő parlamenti választáson

Fejlődik a szepsi „roma” iskola

Mi legyen a szúnyogokkal? Szavazzon!

Legfrissebb galériák
Olvasta már?