Régió

Kéttonnás kőtömb zuhanhatott a jókai fiúra

Jóka | Tegnap késő délután ráomlott egy épület fala egy 15 éves fiúra a galántai járásbeli Jókán, a fiú nem élte túl a balesetet.
Bartalos Éva

2018. december 11. 10:22

- Kép: TV JOJ

Martina Kredatusová a Nagyszombati Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője tegnap úgy tájékoztatott, hogy délután ötkor riasztották a helyszínre a rendőrséget. A három fiú a falu szélén, Gombásoknak nevezett romos területen játszott. A magánterület a helyiek szerint is veszélyes a környék, mert az évek során szétlopkodták a berendezést, például a csatornafedelek is hiányoznak. Értesüléseink szerint a 15 éves áldozat felmászott a falra, megszédült és leesett, majd ráomlott a mintegy 1-2 tonnás kőtömb, amely agyonnyomta. A másik két fiú sokkos állapotban hazafutott, de nem tudták megmondani, hogy pontosan hol történt a baleset. A hivatásos tűzoltók és a helyi önkéntes egyesület tagjai speciális felszereléssel és kutyákkal is átvizsgálták a környéket. A lakosokat megrázta a tragédia, de azt mondják, hogy várható volt, hogy baleset történik a romos környéken.

A magánterület régóta foglalkoztatta a falu vezetését, ugyanis semmit nem tudtak kezdeni a romokkal. Az új tulajdonos azonban rendbe akarta tenni a környéket.

2018. december 10. 19:03

Fal nyomott agyon egy 15 éves fiút Jókán
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A külföldi élelmiszer továbbra is kiszorítja az üzletekből a hazait

Érsekújvár: a hóban fekve találták meg az eltűnt nőt

Több harmadosztályú út javítását tervezik Nyitra megyében

Megújult a kaszárnya déli szárnyának teteje is

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Fucsovics továbbra sincs a DK-csapatban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?