Régió

Ismét bűnösnek találta a kassai bíróság a verekedő Paška-fivéreket

Kassa | A ma délelőtti tárgyaláson újra bűnösnek találta a Kassai I. számú Járásbíróság a Paška-triót, Pavol Paška egykori házelnök unokaöccseit.
Németi Róbert

2019. február 13. 17:00

Mindhárman ártatlannak vallották magukat a tárgyaláson 

A három testvért garázdaság miatt, kettejüket testi sértés miatt is elmarasztalták. Az ügyész továbbra is az eredeti vádhoz ragaszkodott, mivel súlyos testi sérüléseket okoztak, a három fivér felfüggesztett büntetésének kiszabását javasolta. A három fivér ügyvédje azt állította, hogy ügyfelei ártatlanok, és azt kérte a bírótól, hogy engedjék szabadon őket. A tárgyalás során mindhárom fivér ártatlannak vallotta magát. A bíróság a meghallgatást követően ugyanazt a határozatot hozta, mint egy évvel ezelőtt. Maroš és Branislav Paška feltételesen hat hónapot kapott, Martin Paška pedig egy 500 eurós pénzbüntetést. Az ítélet ellen végül mindkét fél fellebbezett, az ügyben a kerületi bíróság fog döntést hozni. 

A Paška-trió hírhedt verekedésére 2015 novemberében került sor Kassán, egy Fő utcai pizzéria előtt. A biztonsági kamerák rögzítették az incidenst, a felvétekeket több portál is közzétette, de sokan megosztották a közösségi hálón is. A verekedés az eddigi vallomások szerint azért kezdődött, mert a Paška-trió egyike zaklatott egy arra sétáló fiatal nőt. A nő barátja egyiküket meglökte, ezután mindhárman nekiestek, a földre lökték és összeverték. A fiatal nőt is többször megütötték és megrúgták, egy villanyoszlopba verték a fejét, majd a földre rántották. Sérülései az orvosi jelentés szerint nyolc héten túl gyógyultak, ami már súlyos testi sértésnek minősül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico tagadja, hogy hallotta volna a Gorilla-felvételt

Vége Saláta szezonjának

Önszántukból ritkán tévednek könyvtárba a gyerekek

Frissítve

A jövőben csak beoltott gyermekeket vennének fel az óvodákba

Radičová visszatérhet a politikába

Eltemették Koós Jánost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?