Régió

Folytatódik a járdafelújítás Komáromban

Komárom | Idén folytatja a város a járdák helyreállítását. Komáromban 67 kilométernyi járda van. Fokozatos felújításuk három évvel ezelőtt kezdődött, idén 150 ezer eurót különített el munkákra az önkormányzat.
TASR

2019. május 20. 17:14

Illusztráció - Fotó: pixabay

Az önkormányzat tájékoztatása szerint idén a Petőfi, a Király püspök, a Béke, a Lukáč, a Lehár, Palatinus és a Belső körút (Vnútorná okružná) járdáit teszik rendbe. Jövőre és 2021-ben, a gázvezetékek cseréje után további javításokat terveznek a Palatinus utcában és a Duna-parton.

További járdák felújítását is előkészíti a város. Hogy konkrétan melyekét, az attól függ, sikerül-e anyagi forrást szerezni a munkára a következő években. „A rossz állapotban lévő gyalogjárók helyreállítása a város elsődleges céljai között szerepel. A javítások mellett számos helyen akadálymentesítjükk is a járdákat” - mondta Keszegh Béla, Komárom (Komárno) polgármestere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Elmaradnak a budapesti fizetések a prágaiaktól és a pozsonyiaktól

Pert nyert az állam a Pentával szemben

Az EL soha nem érhet véget

Forróság lesz a hétvégén

Hatvanegy ember lett rosszul a hőség miatt csütörtökön

Tragikus baleset: leesett a tetőről és szörnyethalt egy férfi Nagymihályban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?