Régió

Fegyveres rablás Tornalján

Tornalja | Rablás bűntettével gyanúsított meg a nagyrőcei nyomozó egy 44 éves tornaljai férfit, akit hétfőn (12.10.) fogott el a rendőrség. A TASR-t Petra Kováčiková, a Besztercebányai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatta.
TASR

2018. december 11. 16:51

- Rendőrségi felvétel

„A rendőrségnek az volt a gyanúja, hogy a férfi a múlt héten fegyveres rablást követett el a Štúr utcai játékteremben Tornalján. Nem sokkal éjfél előtt egy maszkot viselő férfi lépett be a játékterembe, fegyverrel a kezében, aki az egyik alkalmazottól a fegyverrel fenyegetőzve pénzt követelt. Miután megkapta a pénzt, megszökött a helyszínről" – mondta a szóvivő.

A szóvivő elmondása szerint a nyomozás közben felmerült a gyanú, hogy a férfinek egy december eleji rabláshoz is köze lehet, amelyet a rimaszombati járásbeli Feled benzinkútján követtek el. „Az ismeretlen férfi ott is fegyverrel fenyegette a benzinkúton dolgozó nőt. A nyomozó ezért kezdeményezte a gyanúsított elleni büntetőeljárás megindítását" – zárta Kováčiková.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A külföldi élelmiszer továbbra is kiszorítja az üzletekből a hazait

Érsekújvár: a hóban fekve találták meg az eltűnt nőt

Több harmadosztályú út javítását tervezik Nyitra megyében

Megújult a kaszárnya déli szárnyának teteje is

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Fucsovics továbbra sincs a DK-csapatban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?