Régió

Fegyveres rablás Tornalján

Tornalja | Rablás bűntettével gyanúsított meg a nagyrőcei nyomozó egy 44 éves tornaljai férfit, akit hétfőn (12.10.) fogott el a rendőrség. A TASR-t Petra Kováčiková, a Besztercebányai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatta.
TASR

2018. december 11. 16:51

- Rendőrségi felvétel

„A rendőrségnek az volt a gyanúja, hogy a férfi a múlt héten fegyveres rablást követett el a Štúr utcai játékteremben Tornalján. Nem sokkal éjfél előtt egy maszkot viselő férfi lépett be a játékterembe, fegyverrel a kezében, aki az egyik alkalmazottól a fegyverrel fenyegetőzve pénzt követelt. Miután megkapta a pénzt, megszökött a helyszínről" – mondta a szóvivő.

A szóvivő elmondása szerint a nyomozás közben felmerült a gyanú, hogy a férfinek egy december eleji rabláshoz is köze lehet, amelyet a rimaszombati járásbeli Feled benzinkútján követtek el. „Az ismeretlen férfi ott is fegyverrel fenyegette a benzinkúton dolgozó nőt. A nyomozó ezért kezdeményezte a gyanúsított elleni büntetőeljárás megindítását" – zárta Kováčiková.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Vizsgálódik a rendőrség a nagykaposi polgármester feljelentései kapcsán

Kočner nem vehetett részt az apja temetésén

Fico kitért a kínos kérdések elől

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Frissítve

VIDEÓ: A Basternák-gyilkosság ügyében razziázik a NAKA, Alena Zs. sofőrjét is őrizetbe vették

Kétségbeesett üzenetet küldött az élvonalbeli focista, mielőtt lezuhant a repülőgépe

Legfrissebb galériák
Olvasta már?