Régió

Csaknem 300 000 szál csempészett cigarettát találtak egy furgonban Ifjúságfalván

Ifjúságfalva | A nyitrai vámosok egy 300 000 darab cigarettából álló illegális szállítmányt foglaltak le a komáromi járásbeli Ifjúságfalván (Dedina Mládeže), egy rutinellenőrzés során. A cigarettákat egy lengyel sofőr szállította egy Fiat Ducato típusú teherautóban.
TASR

2019. augusztus 23. 09:12

Stanislav Pacher, a nyitrai Vámhivatal szóvivője elmondta: a jövedékiadó-kiesés az előzetes becslés szerint mintegy 32 000 eurót tesz ki. A sofőr azt állította, hogy nem szállít semmilyen rakományt. A vámosok átvizsgálták a teherautót. A rakodótérben 29 kartondobozt találtak, amelyek 14 498 karton, vagyis összesen 289 960 szál cigarettát rejtettek. A cigarettákat a szükséges iratok és szlovák védjegy nélkül szállították.

A szóvivő hozzátette: az ügyet átadták a pénzügyi igazgatóság bűnügyi hivatalának, amely a büntetőeljárás keretében lefoglalta a rakományt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Emelkedik az adóalap adómentes része

Kočner Bödörnek: Fico a mi főnökünk

A Református Teológiai Kar a Selye János Egyetem „alapkara”

1,2 millió euró a Kassa-vidéki járás településeinek

Frissítve

November 25-én választanak újra elnököt a Legfelsőbb Bíróság élére

Olajpiac: enyhült a feszültség, mégis többe kerül majd a benzin

Legfrissebb galériák
Olvasta már?