Régió

Állítólag nem pénzért verekedtek a tinilányok

Kassa | Vasárnap délután jelent meg a közösségi portálokon egy videófelvétel, melyen az látható, hogy tinédzser lányok verik egymást.
Németi Róbert

2019. január 8. 11:55

- Rendőrségi felvétel

A történtek kapcsán a rendőrség vizsgálatot indított, mert az első információk szerint pénzért szervezett, afféle „tinilányok gladiátorharcáról” van szó, amire 20 euró volt a belépő. Szerkesztőségünk értesülései szerint a lányok nem pénzért estek egymásnak, pusztán egy vitát akartak lerendezni egymás között. Az egyik lány ismerősétől megtudtuk, a lányok egy korábbi nézeteltérés miatt kaptak hajba. Mint kiderült, a felvétel a kassai Felszabadítók teréhez közeli épület nyitott alagsorában készült. Értesüléseink szerint a videón látható csoportban elsősorban alap- és középiskolás fiúk és lányok voltak. A verekedést egyikük sem próbálta megakadályozni, inkább mobiltelefonjukkal videófelvételeket készítettek. A kerületi rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint garázdaság ügyében vizsgálódik a hatóság. A videón két verekedő lányt látni, miközben többen biztatják őket. A rendőrség most próbálja megállapítani a résztvevők személyazonosságát.

2019. január 6. 15:36

Verekedő lányok videója miatt nyomoz a kassai rendőrség
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Jobban bízunk az EU-ban

VIDEÓ: Ez történhet, ha balesetet szenved, és nincs bekötve a biztonsági öve

A DAC-ban Jedlička, a Slovanban Moha volt a legjobb - osztályozókönyv a derbi után

AKO-felmérés: Šefčovič végezne Mistrík és Čaputová előtt az első fordulóban

Dior-álmok a londoni múzeumban

Leszakadt a kultúrház mennyezete Tiszacsernyőben, öt sérült van

Legfrissebb galériák
Olvasta már?