Régió

A kénsavval gyilkoló is megsérülhetett

Érsekújvár | Nem kizárt, hogy a még mindig szabadlábon lévő tettes is megsérülhetett, amikor múlt pénteken hajnalban kénsavat öntött a 39 éves, kutyáját sétáltató érsekújvári nő arcába, illetve karjára.
Száz Ildikó

2019. április 17. 14:00

Ma is égtek a mécsesek a pénteki tragédia helyszínén a Folyópart utcában

Az utóbbi napokban egyre gyakrabban hangzik el, hogy F. Adriannának komoly konfliktusai voltak egy korábbi élettársával, akivel egy ideig üzlettársi viszonyban is volt. Nem hivatalos forrásunk szerint a férfi többször megfenyegette, de nem kizárt, hogy valaki megrendelésre hajtotta végre a kénsavas támadást. A fenyegetések miatt az asszony egy időre kénytelen volt kivenni lányát az iskolából és külföldre költözni. A Markíza televízió tudósítója szerint a férfit ki akarta hallgatni a rendőrség az esetet követően, ám kiderült, hogy elutazott Ukrajnába és csak a napokban tér haza. A kénsavas támadás a nő édesanyjának a háza előtt történt, a szakértők szerint sokat segített volna, ha a sérült azonnal bő vízzel le tudta volna mosni a maróanyagot. Tegnap az érsekújvári kutyások közösségi oldalán egy nő arra panaszkodott, hogy Kamocsán egy ismeretlen férfi azzal riogatta, ne mászkáljon egyedül a folyóparton a kutyájával, mert vele is hasonló történhet, mint az érsekújvári asszonnyal. A történet írójával végül sikerült felvennünk a kapcsolatot és elmondta, nem tudna személyleírást adni az idegenről, de félelmet keltett benne az ilyen fenyegetőzés és egy ideig nem is megy sétálni egyedül a szabadba. Azért tette közzé a történetét, hogy másokat is óvjon az ilyen kötekedőktől. (szaz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A rosszindulat viszi romlásba az emberiséget

Ma kezdődik a pozsonyi Nepela Memorial

Birkózó-vb a tévében

Mondák, legendák és régi történetek egy zárt közösségből

Egy kutatócsoport szerint lehetséges felére csökkenteni az üvegházhatású gázkibocsátást 2030-ra

Az észak-európai partvidékeken megnövekszik az áradások veszélye a klímaváltozás miatt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?