Régió

53 éves gyalogost gázolt el egy furgon a Rimaszombati járásban

Nemesradnót | Súlyos sérülésekkel fekszik kórházban az az 53 éves férfi, akit a Rimaszombati járásban található Nemesradnót (Radnovce) településen gázolt el egy furgon. A sofőr elhajtott a helyszínről, nem sokkal később elkapták a rendőrök. A gyalogos nem sokkal a baleset előtt indult el otthonról, az út szélén ment, mivel járda nincs a településen. A szemtanúk szerint az út rossz oldalán közlekedett. Az 53 éves férfi el tudta mondani, hogy milyen autó ütötte el.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. július 15. 12:53

2018. július 12. 10:48

Tragikus baleset: egy 9 éves kisfiú az áldozat

Amíg a férfit kórházba szállították, a rendőrök megtalálták a vétkes sofőrt, egy 26 éves fiatalt. Az autós először tagadta, hogy egyáltalán megközelítette volna a falut, majd miután szembesítették a térfigyelő kamerák felvételeivel és a törött visszapillantó tükörrel, azt állította, hogy nem tűnt fel neki, hogy elgázolt volna valakit.

Mária Faltániová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az ügyben testi sértés és elsősegély elmulasztása vádjával indítottak eljárást.


(Forrás: Noviny.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Elhunyt Grendel Lajos

GALÉRIA: Az európai parlamenti képviselőkkel tárgyaltak a kelet-szlovákiai mezőgazdászok

Több tonnás daru gázolt halálra egy nőt

Érdemes idén megkötni a lakástakarék-szerződést

2023-ban leáldozhat a pedagógusok kreditrendszerének

A fogadóirodák szerint ő lehet Mourinho utódja

Legfrissebb galériák
Olvasta már?