5000 euróval húztak le egy idős nőt, mert elhitte, hogy nem létező unokaöccse balesetet okozott

euró pénz

Az idős pozsonyi asszony elhitte a csaló sztoriját, és tetemes összeget nyújtott át neki készpénzben.

A 79 éves asszonynak orvosként mutatkozott be egy ismeretlen nő telefonon, és azt mondta neki, hogy az unokaöccse közlekedési balesetet okozott, amelyben egy gyermek megsérült, ezért 12 ezer eurót kell fizetnie egy peren kívüli megegyezés keretében.

Az áldozat beleegyezett, hogy előlegként 5000 eurót kifizet, amit le is vett a bankszámlájáról. A csaló arra utasította a nyugdíjast, hogy a pénzt dobja ki az erkélyről, ezt viszont az áldozat megtagadta, ám megegyeztek abban, hogy inkább személyesen adja át az összeget a lakása bejáratánál.

Az 5000 eurót tartalmazó borítékot végül átnyújtotta a nőnek, aki ismeretlen helyre távozott. A rendőrség jelenleg is keresi az elkövetőt, így aki az alábbi fotókon látható személyt felismeri, az tárcsázza az ingyenes 158-as segélyhívót, vagy hagyjon üzenetet a hatóságok hivatalos közösségi oldalán.

Galéria

(rendőrség)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?