Régió

2000 eurót elengedhetnek a hitelekből Somorján

Somorja | A somorjai városi hivatal arról tájékoztatja a város lakóit, hogy a törvény értelmében 2000 eurót elengednek az Állami Lakástámogatási Alaptól (ŠFRB) felvett hitelekből. A kérvényt a mellékletekkel együtt postai úton kell kézbesíteni az Állami Lakástámogatási Alapnak.
TASR

2018. december 10. 17:25

- Fotó: pixabay

Amint a város a honlapján tájékoztat, az kérvényezheti a 2000 eurós hitelcsökkentést, akinek legalább egy éve született gyermeke vagy legalább egy éve fogadott örökbe egy gyermeket, aki egy háztartásban is él a kérvényezővel. Emellett az is feltétel, hogy a kérvényt írásban, a feltételek létrejöttétől számított egy éven belül kell beadni, és a kérvényezőnek a kérvény beadásáig minden viszonyát rendeznie kell az alappal.

Amennyiben a kérvény beadásának idejében a tartozás összege 2000 eurónál kevesebb, a kérvényező megmaradt hitelének teljes összegét elengedhetik. Az érdeklődők a kérdéseikkel felkereshetik a dunaszerdahelyi városi hivatalt személyesen vagy telefonon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico kitért a kínos kérdések elől

Kočner nem vehetett részt az apja temetésén

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Frissítve

VIDEÓ: A Basternák-gyilkosság ügyében razziázik a NAKA, Alena Zs. sofőrjét is őrizetbe vették

Czigler Sándor emlékére

Kétségbeesett üzenetet küldött az élvonalbeli focista, mielőtt lezuhant a repülőgépe

Legfrissebb galériák
Olvasta már?