Panoráma

Karácsonyi sztárpár a VASÁRNAPBAN: Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Évek óta egy csapatban játszanak a Katona József Színházban, de kivételes helyzet, amikor a színpadon is egymás közelében lehetnek. Közös filmjük is van már, a Berlinben díjazott Testről és lélekről, közös jelenetük azonban nincs a produkcióban. Borbély Alexandra és Nagy Ervin magánemberként építgetik kapcsolatukat.
ÚJ SZÓ ONLINE

2017. december 19. 08:31

Borbély Alexandra és Nagy Ervin
Borbély Alexandra és Nagy Ervin  Talabér Tamás felvétele

Ugyanabban az időpontban mindkettőjükkel találkozni majdnem lehetetlen. Közös interjú valahol a világ végén. Budapesten az elfoglaltságuk nehezíti, hogy ugyanott, ugyanakkor együtt jelenjenek meg. Berlinben, ahol februárban jártak először együtt, egymásra is alig jutott idejük, hiszen minden percük a Testről és lélekről kirobbanó sikerű bemutatójáról szólt. Münchenben, ahol ugyanezzel a filmmel másfél napot töltöttek, még közös ágy sem jutott nekik a szállodában. Napokkal ezelőtt, az Európai Filmdíj gáláján ismét kötött program várta őket. Maradt a pozsonyi helyszín. Alexandra két napot töltött a városban, Ervin érte jött, és magával vitte. Abból a pár órából, amit egymással tölthettek, nem volt szívem elvenni tőlük egyetlen percet sem. Nem maradt más lehetőség: külön-külön, két városban beszélgetni velük. Alexandrával itthon, hiszen nagycétényi, Ervinnel Budapesten, kevés szabad estéinek egyikén. A közös fotózás megszervezése sem volt egyszerű. De itt az eredménye, amely magáért beszél.

Borbély Alexandra: hogyan alakult a 2017-es éve? Milyen sikereket élhet még meg? A karácsonyi ünnepeket mennyire várja? Nagy ajándékozás zajlik a családban? Lélekben mikor kezd ráhangolódni a karácsonyi ünnepekre? Tavaly hogyan ünnepeltek Ervinnel? Van valamilyen ceremóniája annak, ahogy otthon elkezdődik a család karácsonya?
Nagy Ervin: mit hozott számára az év? Milyen volt a Konyhafőnökben szerepelni? Ki a főnök a konyhában? A Válótársakat befejezte? A karácsonyban mit szeret? Mindkettőjüknek ugyanannyi szabad napja lesz? Kamaszkorából milyen karácsonyi képeket őriz? Elmondta a szüleinek, hogy mit szeretne kapni, milyen ajándékot? Szandrával közölte, minek örülne a legjobban? A szilveszter éjszakát megtervezik?
Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjújában a Vasárnap már megvásárolható dupla számában!

Önnek ajánljuk

TIS: Szlovákia az 59. a korrupciót felmérő világranglistán

sólymos lászló

Sólymos László benyújtotta a lemondását

sólymos balhé

Videón Sólymos László tegnapi dulakodása

Máté Eszter

Már szinte alig lehet biomézet előállítani

Érsekújvár

Vágsellyén és Érsekújvárban is emelték az ingatlanadót

bugár sólymos

A Híd tiszteletben tartja Sólymos László döntését

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.