Panoráma

Horoszkóp keddre

Ha ön a Mérleg jegyében született, példaértékű hozzáállása a dolgokhoz még sok kellemes meglepetést okozhat. Ne engedje, hogy azok irányítsák az életét, akiket még csak nem is tisztel. Horoszkóp keddre.
ÚJ SZÓ-ÖSSZEFOGLALÓ

2012. október 9. 09:12

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Családtagjaival és barátaival rendeződik a kapcsolata, ezért gondoltak arra, hogy akár egy közös kirándulásra is elmehetnének a közeljövőben. Munkahelyén minden rendben van. Kollégái és főnöke is elégedett munkájával. 
 
Bika (IV. 21.–V. 21.)
Feladatainak az elvégzésében akadályozzák féltékeny és kicsinyes kollégái, de ön ezzel ne foglalkozzon! Mindenképpen óvakodjon a kellemetlen helyzetektől. Ha úgy érzi, tanácsra van szüksége, barátaira mindig számíthat. 
 
Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Mivel igaz barátja nagyon kevés van, ajánlatos, hogy azt a keveset becsülje meg! Ne égesse mindkét végéről a gyertyát, mert hamarébb eléghet, mint gondolná. Ha kicsit lassítana, meglelhetné boldogságot.
 
Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Az naplopó cimborái mindent elkövetnek azért, hogy ne tudja élni a saját életét. Most viszont van esélye arra, hogy a saját lábára álljon, de önnek is akarnia kell. Éljen a lehetőséggel! A még létező igaz barátai és családja segítenek önnek.
 
Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Ha majd képes lesz arra, hogy beismerje tévedését és bocsánatot kérjen, akkor van esélye arra, hogy visszataláljon a régi énjéhez. Elmélkedjen, nyugodjon meg. Anyagi helyzete rendben vannak. Lelki gyógyulása csak önön múlik.
 
Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Anyagilag szerencsésen alakult a helyzete, ugyanis váratlanul nagyobb összeghez jut, épp ezért megnyugodhat és elhessegetheti sötét gondolatait. Ismét megpróbálja régi álmát valóra váltani, talán nem is eredménytelenül. 
 
Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Példaértékű hozzáállása a dolgokhoz még sok kellemes meglepetést okozhat. Ne engedje, hogy azok irányítsák az életét, akiket még csak nem is tisztel. Hallgasson inkább párjára, családjára. Bennük nem fog csalódni!
 
Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Hosszú távú kapcsolatra nem alkalmas ez az időszak, mivel munkahelyet kellene változtatnia, ami kiveri a biztosítékot partnerénél, és komoly vitát eredményez, még a szakítás is elképzelhető. Fontolja meg jól döntését!
 
Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Nem ijedeznie kellene, hanem végre változtatnia a dolgokon. Ugyanis az elképzelések és álmok megvalósításának jött el az ideje. Ezúttal sikerrel járhat! Ha teheti, pihenjen, kényeztesse önmagát és partnerét.
 
Bak (XII. 22.–I. 20.)
Most az lenne a legideálisabb az ön számára, ha elsősorban a munkájára összpontosít, ugyanis egy fontos feladattal bízták meg, amit csak az ön szakértelmével lehet jól elvégezni. Ideje, hogy befektetése végre megtérüljön.
 
Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
A megoldás kulcsa egyedül az ön kezében van. Tehát önön múlik, hogy régi és keserves, ugyanakkor frenetikus kapcsolata megújul-e. A boldogságát talán éppen most alapozhatja meg. Bízzon önmagában! 
 
Halak (II. 20.–III. 20.)
Okosabban teszi, ha csak a munkájára koncentrál, hiszen ez óriási szerepet játszik az életében. Arról nem is beszélve, hogy most rakja le jövőjének alapjait, amire a későbbiekben építhet. Ne késlekedjen! 
 
Önnek ajánljuk

Már ketten meghaltak Nyitrán influenzában

Frissítve

Kiska: a KTAG elleni eljárás Fico bosszúja

VIDEÓ: Beintett a rendőröknek, majd megpróbált meglépni előlük

Le kell bontani a szeredi hidat

Közbeszerzési törvényt sértettek Ógyallán

Bugár már unja, hogy neki kell kibékítenie a köztisztviselőket

Legfrissebb galériák
Olvasta már?