DofE-díj-átadó a Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémián

Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémia DofE-díj

Nagy öröm számunkra, hogy ebben a tanévben is Edinburgh Hercege Nemzetközi Díjat adhattunk át a Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémián. Ezúttal Gatyás Edina, a II. B diákja vehette át a világszerte elismert díj bronz fokozatát az elmúlt hónapokban végzett kitartó és lelkiismeretes munkájáért.

Edina a sport terén, amely fő aktivitásának számított a program keretében, lovaglással foglalkozott. Célként egy 80 centiméter magas akadály átugrását tűzte ki maga elé. Ennek érdekében hat hónapon keresztül rendszeresen eljárt lovagolni, és végül a kitűzött célt teljesítette. Mivel sok időt töltött a lovas tanyán, a program részét képező önkéntes munkát is itt teljesítette, mégpedig a takarítási munkák vállalásával. Emellett a tehetségfejlesztésben is jeleskedett, három hónap gyakorlás és tapasztalatszerzés után sikerült önállóan elkészítenie egy tortát. Edina a kalandtúrákat tekintette a program legvonzóbb kihívásának, és társaival együtt nagy lelkesedéssel vett részt mind a Pilisben, mind a Bakonyban megvalósult expedíción.

A DofE-program arra tanít, hogy érdemes önmagunkon dolgozni, ráadásul minden szorgalmas és kitartó résztvevő díjban részesül. A saját fejlődésünkbe fektetett többletmunka mindenképpen megtérül életünk során, a nemzetközileg elismert díj pedig sokat jelenthet egy fiatal felfelé ívelő pályáján, hiszen a díjat számos egyetem figyelembe veszi a felvételi eljárás során, és az állásinterjúkon egyre több munkaadó részesíti előnyben a díjazottakat.

Gratulálunk Edinának, és további kitartást kívánunk neki az új cél, a DofE ezüst szintjének teljesítéséhez!

Kósa Katalin, DofE-koordinátor

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?