Zidane edzői diplomára készül

Párizs |

<p>Megszerzi az edzői diplomát Zinedine Zidane korábbi futballsztár, és azt reméli, hogy egy nap akár francia szövetségi kapitány is lehet belőle, mert &quot;a csapat nagyon sokat számított&quot; az életében.</p>

A válogatott egykori csapatkapitánya erről a L’Équipe című francia sportlapban vasárnap megjelent interjúban beszélt. 

"Megcsináltam a sportmenedzseri képzést, ami több okból sokat segít, mint ahogy az is, amelyet most fogok elkezdeni: megszerzem az edzői diplomát" - mondta Zidane. "Először megcsinálom az alapfokot, aztán a következő szintet, és utána meglátjuk, hogy mi legyen a profi edzői diplomával. Valamivel el kell kezdeni, és én az idén elkezdem."    A lap kérdésére Zidane elárulta, hogy "már egy kicsit a jövőt is tervezi", miután azt reméli, hogy egy nap akár a válogatott szakvezetője is lehet.     "Végül is az már biztos, hogy edző leszek. És miért is ne a válogatotté?" - hangsúlyozta az egykori labdarúgó, hozzátéve: soha nem alkalmas erről beszélni, mert a válogatottnak mindig van éppen edzője.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?