A PS támogatja Mikloško jelölését a házelnöki posztra

Michal Šimečka

Az ellenzéki PS támogatja František Mikloško jelölését a házelnöki posztra – jelentette be Michal Šimečka, a párt elnöke, a parlament alelnöke keddi sajtótájékoztatóján. A KDH kedden jelentette be Mikloško jelölését.

„Ebben a pillanatban František Mikloškot többen támogatják, mint bármilyen kormánypárti házelnökjelöltet. Teljes az ellenzéki egyetértés ebben a kérdésben, régóta beszélünk erről, és örülök, hogy a KDH ma bejelentette a jelölést” – mondta Šimečka.

Úgy véli, minden választóval és az alkotmányos berendezkedéssel szemben is tiszteletlen, hogy még nincs új házelnök. Hozzátette, nem valószínű, hogy Mikloško sikerrel járhat, de nem szabad normálisnak tekinteni azt a helyzetet, hogy nincs házelnök. Az ellenzék elképzelése szerint még a mostani ülésszakon kísérletet lehet tenni a parlament elnökének megválasztására.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?