Kreatív és ízletes sütés a Kauflanddal - nyerjen 100 € értékű vásárlási utalványt

kaufland

A desszertek, torták, sütemények sütése a hétvégék szerves része.  Sok ízt a gyermekkorhoz, a nagyszülőkhöz vagy más ünnepi élményekhez kötünk. 

A minőségnek nem kell sokba kerülnie. A termékcsalád több mint 1000 terméke a kreatív sütés széleskörű lehetőségeit kínálja. A Kauflandban kapható K-Classic termékek változatossága, jó minősége és remek ára erről Önt is meggyőzik. 

Süssön süteményt a Kauflandban vásárolt K-Classic címkével ellátott alapanyagokból, küldje be az édességről készített fotót és mi a 10 megtöbb lájkot kapó versenyzőt megjutalmazunk egy-egy 100 eurós a Kauflandban levásárolható utalvánnyal.

Hogy egy klasszikus finomságot süt, vagy valami újat próbál ki, csak Önön múlik. 

 

A verseny feltételei:

  • A játék 2024. szeptember 1-jétől 2024. szeptember 30-ig tart.
  • Készítsen fényképet a Kaufland K-Classic termékeket tartalmazó pénztári számláról! (A számla csak a 2024. szeptember 1. és szeptember 30. közötti időszakból származhat.) 
  • Készítsen képet a tortáról, kalácsról vagy desszertről, amelyet a vásárolt hozzávalókból készített!
  • Küldje el a fotókat szerkesztőségünkbe e-mailben a [email protected] címre vagy Facebook üzenetként, írja meg nekünk az édesség nevét (esetleg a receptjét is), valamint az Ön nevét, telefonszámát és a települést, és máris részt vesz a játékban! (A beküldött képeket 2024. október 1-jén osztjuk meg az Új Szó Facebook oldalán.)
  • FONTOS! A Facebookra csak a névvel és településsel ellátott képeket töltjük fel, amennyiben ez az információ nem áll rendelkezésünkre, a jelentkezés érvénytelennek számít. 
  • A 10 legtöbb lájkot begyűjtő kép tulajdonosa 100 euró értékű ajándékutalványt nyer a Kaufland üzletláncban történő következő vásárlásra. 
  • A képekre 2024. október 7-ig lehet szavazni, eredményhirdetés 2024. október 8-án az ujszo.com-on. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?